Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Bil båt och motor

Bil båt och motor Articles

1: Shoppa inte på www.svalanknislinge.se

Beställde ett par skor, hemsidan består endast av billiga skor från tidigare säsonger. Betalade pris samt frakt på skor men fick levererat en liten, fullkomligt värdelös, liten plastväska...


2: Varning för Klarna betaltjänst

Har nu vid fyra tillfällen fått betala förseningsavgifter på sammanlagt 240:-.. Det fungerar inte med min telia-mail med Klarnas betaltjänst. Fakturan kommer inte fram till min mail. Istället..


3: Varning för Klarna.se

  Vi fortsätter varna för Klarna.se och betalning med faktura med kort betalningstid. Företagets affärsidé är att kunden ska missa betala och driver in fodran via sitt egna inkassobolag..


4: Se Upp för Klarna o Segoria

Köpte två små varor på Tradera och missade visst betala fakturan som kommit i mailen. Får då en påminnelse från Klarna om att de saknar min betalning. Det står ordagrant såhär i deras..


5: De lovar skicka, men inget händer

Beställde två tröjjor varav den ena kom, men den var för liten och den andra kom inte alls. Vid påpekan lovar de skicka den saknade tröjan direkt, 3 månader senare har jag fortfarande inte..


6: Bluff

vi bokade biljett för en show i Sthlm och sv någon anledning bokade vi denna sida och la till "bästa biljetter" 300kr/st och fick de sämsta biljetterna /billigaste! riktigt lurenderi! Showen va..


7: CSEW consuliting

CSRW Consulting  hette förut Seedcom Sverige AB som var svartlistade men som nu bytt namn till CSRW Consultimg ab som nu sickar ut bluff fakturor dom andlitar Visia inkasso juredik ab som hjälper..


8: Oseriöst företag

Köpte en husbil för 153000. Säljaren sa att den var i toppskick. Efter två dagar hemma märkte vi att det regnade in och kontaktade säljaren som var helt oförstående. Vi upptäckte dessutom..


9: Får inga pengar tillbaka

Jag skickade till baka surfplattan dem påstår det är repor på den vi har kollat det finns inga repor får inga pengar tillbaka jag köpte via deras hemsida fick dem hem så funkade den inte och..


10: Oseriöst bussbolag

Varning varning.  Anlita aldrig Bromma Buss, otroligt dåligt bemötande, gamla bussar (bolaget kör fram en buss TOC514) bussen är från 2003, otroligt smutsig invändigt, äcklig.  Nu till det..


11: Hotar kunder och skruvar om mätarställning

Köpte en Volvo V70 2009 som skulle ha gått 12500 mil men sen när jag köpt den och åkte därifrån så tyckte jag att det börja låta massa olika ljud som inte var okej och att det började..


12: VARNING ÄKTA ER FÖR boetsbildemontering

Köpte saker för mer än 8000 kr ville ha kvitto för de men de vägrade ge mig.. Jag har försökt vid flera tillfälle och väldigt otrevlig då man prata med dem. Och att "chefen bestämmer om du..


13: Maffiametoder

Hej,    Jag hade ett köpt ett domännamn med mail address hos one.com som jag slutade använda helt efter ett tag. Nu får jag en faktura från inkasso för att jag inte har betalat in en faktura..


14: VARNING FÖR KAKEL IDÉA!

  Vill lyfta ett varningens finger för detta oseriösa och extremt oprofessionella företag!   Grannarna i lägenheten ovan anlitade Kakel Idéa för en badrumsrenovering i december 2015. Vid..


15: M12 bil ab

Min syster köpte i mitten på december en bil på M12 bil AB i Kungsängen. Veckorna gick och inget nytt reg bevis från Transportstyrelsen kom. Hon ringde då säljaren som skulle kolla upp detta..


16: Oseriös service

Fick problem med att starta bilen. Vände mig till märkesverkstaden för WV, Möller, i Västerås. En mekaniker koppla in datorn och konstaterade snabbt att styrkortet var trasigt. Vände mig till..


17: Varning för dackonline.se

Varning för dackonline.se. De tar inget ansvar för sina egna fel. Beställde 4 st. helårs AT däck M+S och märkta med snöstjärnesymbol. Däcksvalet konfirmerades via telefon med kundtjänst,..


18: Oseriös mc handlare

      I maj 2011 köpte jag en beg mc på mc firman Carlbarks i Kumla. Motorcykeln var en BMW R 1200 GS av2008 års modell.  Den kostade 114900 kronor och hade då gått 1450 mil. De uppgav..


19: Varning för Ryggakuten

Behöver ni uppsöka kiropraktor i Norrköping, välj inte Ryggakuten! Vid det inledande samtalet när kiropraktorn fick ryggproblemet beskrivet för sig informerade han att Landstinget står för..


20: Handla inte på denna sida!!

Detta företag utgår från artär har fina skjortor till bra pris. Jag beställde två. För 600:- sen la de på 300:- extra och jag fick nu en tullfaktura från dhl på 130:- till. nör jag..


21: Offert fullföljs ej hos verkstad

Jag behöver laga min bil efter gransning av Bilprovningen och den hjälp jag fått tidigare. Jag begär en offert för vad det ska kosta att laga min bil enligt vad bilprovningen anmärkt på. Jag..


22: Katastrof och ingen kompetens i bemötandet!

Har beställt en fjäder till sprinter den 17/3 2015, fakturan ska vara betalt den 16/4 och varan har inte kommit!!!!!!!! Ringt till företagen flera gånger under månaden och blev lovat att den..


23: Kundbedrägeri

Varning för självriskförsäkring.se  Företaget är registrerat under "scandinavian insurance services ab". Deras försäkringar låter lovande, men det slutar upp med att du får betala..


24: Bluff och båg

Hade en tid bokad för installation av dragkrok. Personalen ringde och sa att de inte kunde ta emot mig eftersom dragkroken ej kommit. Sköt fram monteringen 14 dagar och när det väl var klart så..


25: Blev inget bilköp då de försöka sälja en bil för 44.000:- (annonsdatum 25/12-14) som renoveringsobjekt, för att frånsäga sig allt ansvar med bilen. Fast den skall säljas på ställd, nybesiktigad och med 3 månaders försäkring med länsförsäkringar.

Jag bad att få en avläsning på eventuella felkoder vilket de först gjorde men sa deras instrument inte kunde läsa av Bi-fuel enheten/delen. Jag bad om att få den utskrivna filen men det fick..


26: Automix Vänersborg

Sålde en Audi A4 till Automix i Vänersborg. Dom står inte för sitt pris som dom  säger i telefonen utan kommer ooch fortsätter pruta och är riktigt otrevliga. Sen lade dom  ut bilen på..


27: Totalt oseriös bilfirma.

Tittade på en bil i somras som priset låg på 89000:- en BMW 545 -04. Ingen varudeklaration fanns med i bilen men enligt säljaren var bilen i bra skick. Bilen hade rullat just över 15000 mil och..


28: Sämsta Mercedes Service..

Jag var hos Mercedes-benz Danderyd  den 12 september för att få prisförslag för B service . Och Jag fick skriftliga uppgifter att det skulle kosta 5876 kronor , vilket jag godkände och bokade..


29: CELLURIA -and- BELLAPURE

Via FB annons exklusivt pröva på erbjudande 40:- + 7:-leverans försäkring för Bellapur och samma för Celluria.  Googlade efter att jag gjort best. Insåg att många blivit lurade, tänkte att..


30: Varning för denna skojarfirma och deras så kallade mekaniker.

 I juni 2014 köpte jag en begagnad Skoda Fabia TDI från 2007 som var fullservad på Skoda, varav de flesta gångerna var på Autohallen i Stenungsund. 300 mil efter senaste servicen lossnade en..


31: service

Köpte en husvagn av märket hobby prestige -92 men fick byta draghandske i göteborg och blev lovad betalning för den men tyvärr efter lång tid ingen ersättning bytte vagn till en cabby för..


32: Bilhandlar bluff !

Köpte en Opel Astra -00 på Hässleholms Autocenter , vid hemfärd efter ca. 5 mil slutar ac.n kyla , Ringer och sms,ar ,han svarar inte . åkte dit igen o ställde bilen , pratade med mekanikerna..


33: Kundbedrägeri

Jag tecknade en försäkring hos detta företag, och under min ångertid sa jag upp försäkringen, och de har mackulerat min försäkring och har lovat att jag ska få tillbaka pengarna. Det har..


34: Bluff-och bågföretag

Detta företag har flera anmälningar hos ARN.De skriver in saker i kontraktet som den sen inte håller. Det första jag upptäckte var att efter jag köpt bilen så skrev de aldrig över den på..


35: Oseriös mopedfirma

Diskutioner pågår för fullt på facebook om denna firma som är totalt oseriös!Beställer man grejer kan det i vissa fall ta två månader om inte mer att få grejer, han svarar aldrig på..


36: Ful bilhandlare som lurar sina kunder

Köpte vår förstabil till familjen hos Thoas Auto i Örebro. Han visade ett antal bilar som han rekommenderade och vi bestämde oss för en. Det fanns ett fel på ABS bromsarna som vi gjorde avtal..


37: varnar alla för bertmarks förlag

jag ska uppenbarligen ha blivit uppringd av detta förlag 2012 och ingått ett avtal som sedan skickats till mig detta har jag dock inte så för att bli av med dessa måste jag först hämta ut en..


38: Belle Shoes policy

  Har handlat tre par skor i butikerna Belle Shoes Liljeholmen samt Farsta. I båda butikerna förvägrades kassakvitto. I Liljeholmen den 22/12 skylldes det på att systemet inte kände av..


39: Varning för Supertrading!!

Blev uppringd av en som kallade sig Robert Johansson och representerade företaget Supertrading i Malmö AB. De skulle ha en kick-off  den 18 jan och ville boka ljud och ljus anläggning.Jag..


40: ctf bil

jag köpte en golf IV 2003 av ctf bil i bredsand sundsvall! jag provkörde den och påpekade att startmotorn skramlade lite men fick till svar att det gör alla golf efter 10 dar så skramlar den..


41: Hej vill bara varna alla från att köpa matcher från play.hockeyallsvenskan.se

Hej vill bara varna alla från att köpa matcher från  play.hockeyallsvenskan.se de tar inget ansvar om du inte får någon bild eller ljud och de följer inte konsumentverkets regler. Får du..


42: AVIS & Budget biluthyrning

Varit i Holland och hyrt bil i 2 dagar. Där, och kanske även här (?) låg firmorna under samma tak. Såååååå dålig service, kostnader som inte specificerats i förväg, otrevlig personal som..


43: Undvik att handla från alla bildelar på nätet och behåll dina pengar!!

Handlade en navkapsel från https://www.allabildelar.se/  til en, enligt annonsen, Peugeot 107. Efter några dagar kom en smutsig plastbit i ett paket till mig!! Jag påtalar detta för dem och har..


44: Ajs Bilelektriska Trollhättan - bil service med fusk.

Lämna in min bil på service för 3000mil service hos AJ bilelektriska i Trollhättan, det som skulle göras vilket jag fick reda på nu i efterhand var, Bromsvätska, smörja en del saker, gå..


45: Potatisgris.se

Trots felaktiga leveranser återkommer man inte, Hemsida saknar nödvändigakontaktuppgifter, saknar organisationsnummer, Telefon ej med i Eniro, BG nr. ej sökbart.


46: bluffande smsguld.....

min sambo sålde nyligen sitt gulg till sms guld. allt gick jättebra i början men sen började problemen. efter ca 2 veckor så har ännu inte pengarna blivit utbetalade. fast på kundtjänst så..


47: Varning för oseriösa Boets Bildemontering AB

Jag  beställde en Huvudkopplingscylinder till min bil. De levererade snabbt men jag fick en trasig vara(den tryckte oljan bakåt tillbaka i påfyllningsröret trots att det på laga.se stod att..


48: Cefyra bil varning

Sonen köpt bil där och det visade sig att den bil han köpt var det stora fel på skulle gå på 13,000 och laga! Och det gjorde inte bilhandlaren stereon funkade inte heller nu står vi där med..


49: FAMILJEBILCENTER I STOCKHOLM VARNING

  varning för familjebilcenter i årsta, jag köpte en bil där för cirka 150.000 som var paj redan från början, det var inte bara ett fel utan 4 st olika fel, som dessutom sitter på olika..


50: Akta er för Binero

Akta er för Binero, maken till oseriöst webhotell får man leta efter.  Jag har ett konto hos dem , min bolagspartner pekade  alla webadresser samt hemsida till ett eget konto i Binero bakom min..