Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Bil-bat-och-motor » Belle Shoes policy

Belle Shoes policy

Webbadress: http://www.belleshoes.se
Företagsnamn: Belle Shoes
Var hände det: Fysisk butik Farsta samt Liljeholmen
Namn på produkt / tjänst: Skor
Värde på förlust (kr): 299

Skribent: Sirsenella
Bild av Annette Price
 

Har handlat tre par skor i butikerna Belle Shoes Liljeholmen samt Farsta. I båda butikerna förvägrades kassakvitto.
I Liljeholmen den 22/12 skylldes det på att systemet inte kände av ett pris vilket innebar att jag dessutom fick betala en krona mer än själva priset då växel inte fanns.

I Farsta 28/12 skylldes det på att kassasystemet lades om, även där fick jag betala en krona mer än priset då det inte fanns växel.

Två par av skorna gick sönder ovanligt snabbt, tyvärr slängde jag bara det första paret men när även det andra paret gick sönder bara efter några dagar hörde jag av mig till företaget den 30/1 via Facebook samt mail och undrade hur jag skulle göra utan kvitto, undrade även över deras policy att inte använda kassasystemet.

Fick efter några veckor ca 20/2 ett svar via mail att jag kunde gå in i butiken i Farsta och få hjälp - utan kvitto, personalen skulle veta om detta och hjälpa mig. Vid besök i butiken i dag  3/3 ca kl 14:00 står två tjejer bakom kassan. Ingen vet någonting och en av dom förklarar att det går inte att göra något vare sig med eller utan kvitto för kunden har aldrig bytesrätt, företaget har som policy att inte göra återköp med pengar tillbaka varpå hon går därifrån, hon skulle gå ned på lagret.

Tjejen som står kvar bakom kassan och tar betalt av kunder informerar mig om att hon inte arbetar där så hon kan tyvärr inte hjälpa mig. Varför *arbetar* hon där då? Då ska hon väl inte sköta kassan?


Anmält till ARN, Skatteverket samt lokaluthyrare.

Lägg till bild

Om skribenten

Så trött


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1921 - Datum: Mon, 3 Mar 2014

Kommentarer

Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.