Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Bil-bat-och-motor » bluffande smsguld.....

bluffande smsguld.....

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: svarvare

min sambo sålde nyligen sitt gulg till sms guld. allt gick jättebra i början men sen började problemen. efter ca 2 veckor så har ännu inte pengarna blivit utbetalade. fast på kundtjänst så säger ma  att pengarna skulle komma förra veckan på fredagen eller i måndags denna veckan. Ännu har det inte kommit några pengar till hennes konto. Bedrövligt dåligt och kundtjänst kan inte göra något mera nu säger dom.


Jag däremot använde en konkurrents sida och sålde mitt halsband dit. skickade halskedjan i måndag denna veckan och idag fick jag mina pengar. det är så de ska vara när man gör en  affär . Hade först inte tänkt skriva konkurrententens namn men efter att ha läst inläggen om påhopp och försvarsralen från smsguld så tänker jag göra det ändå för det är bara bortförklaringar från smsgulds sida så dom får själva stå sitt kast. 


Och bevisen har jag här hemma så om smsguld mot förmodan hör av sig till mig så ska jag gladeligen visa upp allt som jag har så kan dom själva få se hur illa dom sköter sig i denna affär med oss. 


ANVÄND ISTÄLLET ETT FÖRETAG SOM HETER GULDBREV. 3 DAGAR SÅ VAR AFFÄREN KLAR OCH PENGARNA PÅ MITT KONTO!!! DET KALLAR JAG SERVICEMINDNESS...


SE OCH LÄR SMSGULD!!!!!!

Lägg till bild

Om skribenten

lögner hela vägen och håller inne på pengarna.


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1496 - Datum: Wed, 10 Apr 2013

Kommentarer

Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.