Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Bil-bat-och-motor » Cefyra Bil i Kristianstad

Cefyra Bil i Kristianstad

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: kaffesandra

En varning!
Köp aldrig bil på Cefyra bil i Kristianstad. Jag köpte bil där som rasade efter ett par veckor. Bilhandlaren vägrar både att laga bilen och han vägrar att låta köpet gå tillbaka. Konsumentrådgivare är inkopplad, men han verkar inte bry sig. Nu står jag här med en bil som inte går att köra och skulder som måste betalas. Nästa steg blir att stämma företaget. Rätt ska va rätt! Sprid gärna detta!

Lägg till bild

Om skribenten


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 9184 - Datum: Wed, 18 Apr 2012

Kommentarer


  1. Hej,

    Jag är själv ganska stött och upprörd när jag idag var i kontakt med en säljare på detta företag i telefon. Han har en bil smärre prisad till 59000 kr och jag ifrågasatte priset då listpriset hos handlare skulle vara 40900. Han frågade mig vad jag ville ge och jag sa 40900 med lite skoj i rösten. Säljare svarade "är du knäpp, sänka med 19000 kr! Sedan kastade han på luren. Jag trodde vi skulle få en dialog men blev behandlad som skit. Jag var stuprören att jag försökte ringa flera gånger men han kastade på luren hela tiden. SERIÖST. Akta er noga för denna bilskojare. Synd du råkade illa ut, hoppas det löser sig.
    Svara

    • Ja, han är minst sagt oseriös! Vi drog det till tingsrätten och vann! Har nu fått lämna tillbaka bilen och har fått pengarna tillbaka!
      Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.