Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Bil-bat-och-motor » Ful bilhandlare som lurar sina kunder

Ful bilhandlare som lurar sina kunder

Webbadress: http://www.thomasauto.se
Företagsnamn: Thomas Auto
Var hände det: Örebro
Namn på produkt / tjänst: Bil
Värde på förlust (kr): 24000

Skribent: tigersoul

Köpte vår förstabil till familjen hos Thoas Auto i Örebro. Han visade ett antal bilar som han rekommenderade och vi bestämde oss för en. Det fanns ett fel på ABS bromsarna som vi gjorde avtal om skulle åtgärdas innan ägarbytet. Det visade sig dock direkt efter affären att något inte stod rätt til. På kvittot hade han skrivit affären som "reparationsobjekt" utan att informera om detta i huvudtaget under affärens gång. Detta kvitto fick vi inte heller ta del av förrän EFTER betalningen. Detta infulade tillägg på kvittot gör honom fri från ansvar för alla tänkbara fel och är det vanligaste sättet som bilhandlare lurar folk har jag förstått i efterhand.

ABS Bromsarna var inte lagade, de började krångla efter knappa veckan med bilen och vi fick rulla in på verkstaden. Väl där kunde de inte åtgärda felet vilket jag meddelar bilhandlaren. Han svär sig då fri från allt ansvar för detta med argument som inte håller vatten för fem öre. På den populära sajten "rejta" har han blockerat företaget så att ingen kan skriva recentioner. Det är helt uppenbart en första klassens bluffmakare. Affären komer nu anmälas till ARN om ingenting sker från bildhandlarens sida.


Stor varning på detta företag, tänk inte ens tanken!

Lägg till bild

Om skribenten

Oerfaren inom bilar, vilket gjorde det lätt att gå på denna nit. Tyvärr.


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 4525 - Datum: Tue, 15 Apr 2014

Kommentarer


 1. Hejsan.
  Thomas Auto här...

  All info finns på våra varudeklarationer som ligger i varje bil.

  I detta fallet med bilen som tigersoul hänvisar till, så gick ärendet till ARN och nu blev ju då vi helt friade av ARN som ansåg att Thomas Auto inte gjort fel....
  Då vore det kanske på sin plats att skribenten till inlägget antingen raderar eller kompletterar, men inte då. Väldigt lätt att skriva skit om min firma men att stå för att ni fick fel hos ARN det vill ni inte.
  Hoppas ingen mer bilhandlare råkar ut för Er.

  Mvh:Thomas

  Svara

 2. Autocenter i Hässleholm , trevlig kille ända tills köpet gått igenom , sedan går det inte få tag i honom . upptäckte att ACn slutade fungera efter 5 mil , det går inte få tag i säljaren . svarar ej på sms . finns inte på sälj stället , vad gör man - är riktigt förbannad !
  Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.