Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Bil-bat-och-motor » Sämsta Mercedes Service..

Sämsta Mercedes Service..

Webbadress: http://
Företagsnamn: Mercedes Benz DANDERYD
Var hände det: Danderyd / Stockholm
Namn på produkt / tjänst: Bilservice
Värde på förlust (kr):

Skribent: Kkd137

Jag var hos Mercedes-benz Danderyd  den 12 september för att få prisförslag för B service . Och Jag fick skriftliga uppgifter att det skulle kosta 5876 kronor , vilket jag godkände och bokade min service för 18 september. Jag var nöjd med priset.

 

Jag kom 8 tiden för att lämna bilen och togs emot av SH. Först informerade han mig om att priset jag fick var fel och det skulle vara runt 7200 kronor fast jag påpekade att  jag redan hade fått prisuppgift skriftligt och vi hade ett avtal. 

 

Bortsett från det hans bemötande var under all kritik. Det var ett klart fall där fel person var på fel plats. Han var den personen som gjorde att jag inte lämnade bilen där och åkte till konkurenten och fick bästa bemötande...

 

Alla kan ha dåliga dagar men när du tar emot en kund (Även om han har fel) skall du behandla honom eller henne med värdighet. Eftersom du är ansiktet utåt för företaget. Där har Mercedes Benz totalt misslyckad..

Tänk att man skall betala den prissskillnaden (fast det är de som har räknat fel) och bemöta kunden på det här sättet.  Jag åkte tiill konkurenten vilket tog emot mig på bästa sättet och erbjöd samma service billigare.

 

Detta var inte första gången hoc Mercedes Benz Danderyd. Jag lämnade min bil till service förra året och besiktning protokoll att vilka punkter de hade gått genom och vilka punkter som hade åtgärdats.

En vecka senare när jag besiktade bilen fick jag anmärkning för felinställda strålkastare vilket enligt serviceprotokollet hade kontrollerats. Jag tog ledigt från jobbet och åkte dit för att fråga då får jag veta att "Maskinen var urfunktion den dagen därför hade inte kontrollerats" Nu undrar man om ni inte har  kontrollerat detta varför skrev ni att ni gjorde det? Vilka andra punkter kontrollerades inte? Om de har bytt oljan över huvudtaget?

 

DEt finns andra mercedes verkstäder i Stockholm , ta gärna det och undvik Mercedes Benz i DAnderyd och Akalla..

Lägg till bild

Om skribenten


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 5702 - Datum: Thu, 18 Sep 2014

Kommentarer

Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.