Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Bil-bat-och-motor » Storbedragare 20 år VARNING!!!!

Storbedragare 20 år VARNING!!!!

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: lissan

Jag vill varna för en 20 årig STORBEDRAGARE (verkar att vara äldre än vad han är). Han kommer från Stenungsund, stenungsön närmare, kan verka i hela landet, befinner sig även i Dingle, hos någon som kör glassbil. Han är snyggt klädd, har ny fin bil, pratar mycket bra och verkar mycket trevlig, försatt i personlig konkurs, har polisanmälningar på sig. Vi är många som vill ha tag i denna kille. Har lämnat många skulder efter sig. Har verkat i bilbranschen och även inom It-branschen.


Snälla ni som gör affärer. Titta alltid så att det påstådda företaget är registrerat (vem ni än gör affärer med). Kolla gärna upp så att företaget är registrerat och att det är dennes företags reg nr som gäller, så att det inte står ett annat företags registrering på det påstådda företag. När någon gör överföringar via internet kolla datumet, det kan flyttas fram några dagar för att sedan tas bort, när personen kommer hem. Alltså inga pengar, blåst och bedragen på det som köpts. Kolla person och företag mycket noga, kolla även hos polisen och kronofogden, då vet ni med säkerhet vad som gäller. Det är inte roligt för någon som blivit blåst. Dessutom har vi utsatts för saker av denna bedragare som skulle kunnat sluta i rena förskräckelsen (då handlar det inte om pengar), han har ljugit om mycket.  Han har hyrt en buss som han sedan har sålt vidare t ex, blåst bilfirmor mm. Han har inget busskörkort enligt vägverket, men buss har han kört. Han har till och med kört buss med pojkar som spelar fotboll. SE UPP VARNING SE UPP VARNING SE UPP!!!! Vi har kontakt med några av bilfirmorna som har blivit lurade. Vi var vän med grabben, han lurade oss på en bil, vi är blåsta, likaså bilfirmorna. Vi är blåsta på 25.000 kronor som var handpenning på en bil, vi har varken bil eller fått våra 25.000 kronor. Vad göra, polisanmälan och kronofogden.

Lägg till bild

Om skribenten

Ledsen och blåst.

Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 23898 - Datum: Fri, 9 May 2008

Kommentarer


 1. Hellsa:
  Menar du att han bara får stå till svars för en bråkdel av de brott han är åtalad för, eller av alla brott han har begått?

  Det skulle vara väldigt uppskattat om ALLA som har information, både ny och gammal, om S kontaktar mig på trassel-@live.se
  Svara

 2. Eftersom utredningen av mr S dragit ut på tiden & S fortsatt att blåsa folk & företag under utredningen + att han tydligen får åtalseftergift & därmed bara behöver stå till svars för en bråkdel av de brott han begått/begår har jag nu JO anmält polisen i Stenungsund samt ansvarig åklagare. Det vore bra om fler gör som jag för då kanske det händer något!Det är bara att gå in på www.jo.se sedan finns det en pdf fil som man bara fyller i & skickar.
  Svara

 3. lissan, skulle du kunna kontakta mig? Har både information och skulle vilja veta lite mer.
  Mejla till trassel-@live.se

  Skulle vara väldigt uppskattat! /Trassel
  Svara

 4. lissan, skulle du kunna kontakta mig? Har både information och skulle vilja veta lite mer.
  Mejla till trassel-@live.se

  Skulle vara väldigt uppskattat! /Trassel
  Svara

 5. Sebbe du va alltid så glad och trevlig.Jag åkte med dig till skagen du lånade vår bil, du hade biljetter för att åka över, jag var ledig och Stefan jobbade, de va roligt för jag hade aldrig varit där, de va en endagstur. Vi litade på dig, men i efterhand så visste vi att du inte ens hade körkort. Vi åkte med dig till Tyskland på Julmarknaden, du hade hyrt kaptenshytten och vi behövde inte betala någontin, vi åt frukost och middag tur och retur, de va fantastiskt och bo i kaptenshytten. Vi trode på dig, duhade ju ditt företag fjordmarin och du körde ju Dyröns taxibåtar och jobbade på Wallona. Vi fick åka med dig i taxibåten på Tjörn runt. En händelse kommer jag ihåg. Min sambo Stefan har utbildning på sjön och det blev en diskuttion om vilken sida av pricken man skulle köra. Stefan sa kör inom och du Sebbe körde utom, va hände vi gick på grund. Stefan sa direkt lägg in backen medan du undrade om hur något hade gått läck. När du hade sansat dig och lyssnat på Stefan och la in backen så kom vi av grundet. Då undrade Stefan hur det stod till om att både läsa sjökort mm. Vi va verkligen glada för dig, du va snäll glad och "god". Du va ju så ensam eftersom din pappa jobbade så mycket och du tyckte inte om din styfar. Klart att du blev en vän till vår familj. Eftersom du är den första som får läsa detta enligt svartlista "de e du som säger detta" om de är så vet jag inte. Jag är glad att du sitter häktad, allra helst för andra människors skull och din egen.
  Svara

 6. Ja ha de va mer än jag visste. Jag som ville kontakta honom om att han säger att han har betalat oss en del av våra 25.000. Eftersom han får reda på av svartlista när någon skriver om honom, tänkte jag att detta skulle vara ett bra sätt att kunna få kontakt med honom. Jag skulle bara vilja se honom i ögonen om det han säger om att han har betalat en viss del, hur mycket vet vi inte. Vi får väl se om det finns något kvitto att visa upp, har han det så är det förfalskat. Jag förstår inte av allt han har gjort så skall han ljuga om våra 25.000, jag fattar inte det. Är det någon kamp emot Stefan och mig, förstår ingenting. Det är ju en skitsumma mot det han har gjort sig skyldig till. Jag vet ju inte om han sitter kvar på häktet just nu, hoppas det att det är så. Då är människor skyddade mot honom. Hur det än är Sebbe så vet du att du ljuger och vi frågar oss varför? Stefan blir ju kallad till rättegång om det här, annars hade de säkert lagt ner den anmälan. Vad har du för tankar om detta? I vissa fall handlr det om tusentals kronor och hundra tusentals kronor, varför säger du att du har betalat en del av summan på 25.000 kr. Fattar inte det!
  Svara

 7. Nu sitter han på häktet!
  Svara

 8. Fortsätt att sprida den här sidan. Innan han åker dit så gör han mer skada än nytta. Fråga varför det tar så lång tid innan han åker dit. Det här rena skandalen. Jag vill skydda andra människor för att råka illa ut.
  Svara

 9. Hummer försöker säljas på blocket, den
  är showlackad för 60.000 men lacken är inte betald. Vem äger Hummern? Se upp.
  Svara

 10. Hunner gul o svart
  Svara

 11. Håll ögon och öron öppna. Ring polisen om ni har blivit utsatta eller misstänker något. Det är fortfarande stor varning. Ring mig 0736-916044 om ni har frågor.
  Svara

 12. S, du tog kontakt med mig, va tog du vägen? Stämmer det att du får läsa alla inläggen på svartlista först. Hur står det till med det moderatorn. Det verkar som att ju mer brottslig man är desto mer fördelar får man, är det så?
  Svara

 13. Hm, vem skulle inte köra dyra bilar mer? Fan ta brottslingar. Hur jävla lång tid skall det ta innan de får ett straff. Har inte detta hållt på länge nu? Svär man så är man jävligt frustrerad. De här är inte riktigt klokt. Vi väntar på straff. Det här är helt otroligt. GT är tipsad.
  Svara

 14. Undrar varför inte kommentarerna blir godkända. Inga namn tex. Mycket märkligt.
  Svara

 15. Vi måste hjälpas åt. Hoppas att det händer något snart. Att det skall ta sådan tid. Att så många skall ha blivit lurade, under denna tid som detta har tagit. Tycker så synd om alla dessa människor som har råkat illa ut. Sprid allt till så många som möjligt. Tråkigt att höra Munvig. Ja vi kan hoppas royneblom. Oj då skall Hummern säljas. Va skall då denna skitunge köra då tro.
  Svara

 16. Goda vänner till mig har blivit lurade på enorma belopp, det handlar om leasade bilar bl.a.
  Själv körde jag om honom på E6 förra veckan, han körde då den bil av märket Hummer som hans far annonserar ut på Blocket. S svängde av mot Kode.
  Svara

 17. Goda vänner till mig har blivit lurade på enorma belopp, det handlar om leasade bilar bl.a.
  Själv körde jag om honom på E6 förra veckan, han körde då den bil av märket Hummer som hans far annonserar ut på Blocket. S svängde av mot Kode.
  Svara

 18. Jag har även jag polisanmält denn härliga juvel och jag kollade med åklagaren i dag , det verkar som om det är en för stor utredning för stenungsunds polisen och att Göteborgspolisens special avdelning för bedrägerier har tagit över utredningen nu,
  Får verkligen hoppas att dom får ett slut på denna manns framfart...
  Svara

 19. Vad väntar man på? Det är väl dax för en ny kontakt med media.
  Svara

 20. Är det någon mer som blivit lurad, kanske känner du igen beskrivningen. Nu är han snart 22 år. Vältalig, kan mycket inom it, event och fest branchen. Fina bilar som (vi får inte nämna vem som håller honom med dem. Kan det vara Senior, vem vet. Jo vi har sett det. Hur det ligger till nu vet jag inte. Jag läser i tidnigen om människor som har lurat många på pengar, de får ett straff. Varför händer det ingenting i detta fall. Kommer att gå vidare med undersökning om detta. Jag kan inte komma så långt, nu måste jag ta till hjälp av media mm. Jag vill ha våra 25.000 kronor, du ser nog detta s och flinar, skratta bäst som sist.
  Svara

 21. Det ryktas om att han lyckats sätta en person i personlig konkurs.
  Svara

 22. Hej tystnadsplikt. Jag vet inte de. Något att fundera över. Vet någon vad han befinner sig?
  Svara

 23. Helt klart sanningen kommer ALLTID fram förr eller senare. Är det fortfarande den person som erbjudits hjälp av både dig och mig som ger tak över huvudet?
  Svara

 24. Hej Tystnadsplikt! OK, är med dig. Nu kan ju de människor som har fått falska uppgifter av honom att vi skulle fått en del av våra pengar, därför att huset såldes med vinst, se vad som är en stor bluff. Inga pengar till oss. Det är härligt när det finns bevis när någon bluffar. Sanningen kommer ifatt.
  Svara

 25. Hej Lissan!
  Skyddad identitet vet jag inte om de har men de har skyddade uppgifter (adress & telefon).
  Ang. uppgiften om köpeskillingen stog det i tidningen när det unga paret köpte Källstorp för några år sen. Att huset var ute på exekutive auktion gick också att läsa i annons i dagspressen. Försäljningen nu i början på året stog på www.hemnet.se. Det är alltså bara officiella uppgifter jag skrivit här. Väntar också på att verkligheten ska komma ifatt denna människa. Försöker ha lite koll vad som händer och sker, men vet inte allt på långa vägar.
  Svara

 26. Allt står klart och tydligt i Stenungsunds tidningen den 26 maj 2009. Han står som säljare av huset, vi får ju inte nämna detta namn på denna sida. Köpare är Adesson Holding Ab. Källstorp 307 gick för 600.000 kronor.
  Svara

 27. Fy fan, rent ut sagt. Vad är det som hindrar honom att åka fast. Läser dagligen om bedragare som gjort sig skyldig till bedrägerier och de får sitt straff. Snart får man gå till tidningen om detta. Vill ha rättvisa åtminstone.
  Svara

 28. Kommer att kämpa tills rättvisa skipas.
  Svara

 29. Vad får du dina uppgifter ifrån tystnadsplikt? Lite nyfiken!
  Svara

 30. Undrar bara vilka som har skyddad identitet? Har läst om detta lite högre upp på listan.
  Svara

 31. Huset kostade strax över 900.000 kr. Har också sett att ett byggföretag köpte det för 600.000 kr executivt. Sen har det legat ute på hemnet under våren för närmare miljonen. Det var Svensk fastighetsförmedling som sålde det då.
  Svara

 32. Så den "käre" S har då inte gjort någon vinst på huset, det är helt taget i luften. Om det inte var han själv som hade ett bluff företag som köpte det executivt vill säga.
  Svara

 33. Nu är det offentligt vad hans hus gick för 600.000 kr. Troligtvis köptes huset för 800-900.000 kr. Är så jäklans trött på att höra att huset gick med ca 100.000 kr med vinst och att vi skulle ha fått en del av våra 25.000 kr. Vi visste att huset gick med förlust, nu kan det komma fram i dagen. Han har påstått att vi fick en del av våra pengar p g a att huset blev sålt och gick med vinst. Skitsnack och åter skitsnack. Se fortfarande upp!! Är mycket arg på denna yngling, som försöker att lura i andra människor att allt är så jäkla bra med allting. Tro inte, ta reda på fakta. Går fortfarande lös mig veteligen, förstår inte varför.
  Svara

 34. Snälla försök att förstå vad det här handlar om. Detta är verkligen en varning till alla i hela detta landet. Ni kanske bor en bit ifrån Stenungsund, det hjälper inte, detta sker över hela landet, mm, hos kronofogden finns det inte så jätte stora skulder. De som finns är de som vi har fått honom att skriva på, av en ren jävla tur. Alla andra som inte kan få fram sina krav är det inte så lätt för. De hamnar ju inte i registret bara för at han inte har skrivit på.
  Svara

 35. Fortfarande varning,vad skall han leva av, på ett normalt vis. Det är ganska så kört, om han inte tar tag i detta själv och slutar nu. Ni knske tror att detta är rent skoj, icke, fråga alla som har räkat ut för honom, norr till söder.
  Svara

 36. Ta detta på allvar, även om det står massa diskutioner innan om han och sin sambo. Han lurar vemsom helst. Jag vet mer än ni vet, därför är jag på denna sidan. När skall han åka dit. På grund av att inget händer blir flera lurade.
  Svara

 37. Hej Louise. Det enda vi kan göra är att sprida detta som en verklig varning. Vem kan tro på det? tills de blir lurade. Detta är verkligen en varning! Mer kan jag inte göra. Ring mig om ni tror att detta är ett skämt, 0736916044 Lisbeth Åberg, vad mer kan jag göra för att rädda andra människor. S vet vad han har gjort mot oss. Ingen annan skall råka illa ut.
  Svara

 38. Tack för alla som hjälper till att skydda andra människor.
  Svara

 39. Det är ju helt sjukt att polisen inte gör något! Vad håller dom på med? Jag tror inte det spelar någon roll om du vet var han är maja, han ger dig inga pengar ändå. Var bara glad att är borta ur ditt liv! Jag tycker väldigt synd om alla som blivit drabbade, helt otroligt att han kan komma undan med så stora summor utan att det görs ett skit åt det!! Man blir ju bitter för mindre! Vem ska ta ansvar om inte han?? Ingen annan! Det var ingen som tvingade honom att blåsa alla dessa människor! Eller är det det??! Man kabn ju undra hur världen ska kunna bli bättre när tillit är ett minne blott....
  Svara

 40. Nån IT firma med det namnet finns inte registrerat. Inte heller mobilnr. Det är ju i den stilen S brukar driva sina företag. Ni borde låta St tidningen göra ett reportage om hur han går tillväga. Tydligen kan listan göras lång på personer som blivit blåsta.
  Svara

 41. Hej det är inte s jag har kollat upp detta företag
  ja jag och min son har blivit blåsta på ca 120000 kr så är det någon som vet var s finns så hade det varit bra. ja nu får polisen göra något tycker jag han kan inte få fortsätta på detta vis
  Svara

 42. Verkar som det är ett nytt företag verksamt inom en nygammal bransch för S. Lusläs ST tidningens radannonser nu i tisdags.
  Svara

 43. Fortsätt att varna och sprid info om bedragaren. Det är det vi kan göra för att skydda de som ännu inte har blivit blåsta. Så att dessa personer kan skydda sig. Vi som blivit blåsta väntar på rättvisan. Vi kan väl se oss i månen efter det vi blivit av med.
  Svara

 44. Jag är så jäkla ledsen på dig s.
  Svara

 45. Kanske man ska söka upp anhöriga till honom. Det lustiga är att helt plötsligt har flera av dom skyddade uppgifter. Det måste ju betyda att dom är väl medvetna och kanske skyddar en extremt oseriös och livsfarlig person.

  Svara

 46. ja sår för all ja sakt om det e så så kan man ringa mig 0768521312 så snakar vi men det e så att dom som ringer e inte dom man vill men så e det skitstövelen har ingen telefon väl
  Svara

 47. Hej vi är ett danband i skåne som blev blåsta av s för ett år sen vi har gåt alla vägar för att få rätsida på detta men det e så att visa kan göra hur dom vill säj för fan ingen ting till dena person han lurade oss på vår tunerbuss sålde den vi fick en annan som inte var betald när vi frågade företaget så sa dom att det var lungt så nogon holer den lille fanen backomm rygen men han kryper fram en dag väl så bara anmälhonom det e riktig varning på den killen mvhroger skåne
  Svara

 48. Även unga tjejer skall se upp och hålla i sina pengar. Jag vet någon som har blivit lurad på stora summor. S drog iväg efter en kort stund, utan att betala tillbaka. Tro inte på någon som vill låna pengar, kolla upp personen, allra helst om det gäller stora summor. Även om man vet vem personen är. Tjejer charmas inte av någon duktig, stilig och mycket vänlig och vältalig kille. Dyra bilar innebär inte att killen har stålar.
  Svara

 49. Hoppas att detta sprider sig bland företag och privat personer över hela landet. Det är ju bra om det sprider sig till Norge, Danmark, Finland, Polen och andra närliggande länder.
  Svara

 50. Har fått uppgifter om att han KANSKE kan befinna sig på orust. Ialla fall att han fortfarande finns i närheten så SE UPP!
  Svara

 51. Hej Louise!
  Det är totalt kört för honom. Jo kall och mycket bra på att ljuga. Att han ljög det visste jag sedan långt tillbaka. Det va mest för att dölja vissa saker om sig själv. Tyckte synd om killen, tyckte att han va sjyst och go. Han va en god vän till oss båda i familjen. Vi blev glada när vi träffade honom. Det är mycket svårt att förstå allt som har hänt. Han flyttar ju runt, ibland har vi ögonen på honom, sedan sticker han till nästa ställe. Informera alla om denna sidan så kan det sprida sig som ringar på vattnet. Det finns mycket mer som han har gjort, vill inte skriva om det här. 25.000 kronor är mycket för oss, blir så jäkla förbannad när jag tänker på det. Jag kan tänka mig hur alla andra känner sig också. LURADE OCH BEDRAGNA!!!!!!!!
  Svara

 52. Men varför bränna ALLA sina broar??? Det är jag inte förstår..
  Vill han verkligen ha ett sådant liv, stannar han någonsin upp och tänker på någon annan än sig själv?
  Någonstans djupt inne måste han lagra alla skuldkänslor.. Man kan inte vara så kall. Det är synd att jag inte hitta denna sidan tidigare.
  Svara

 53. Kolla vem som står för bilen/bilarna genom vägverket. Det är bara att sms:a 71456 och bil nr, så kan man få en hel del information. Får man inte fram tillräckligt med information så kan man faxa till vägverket.
  Svara

 54. Tack Louise för att du skrev här.
  Svara

 55. Ja tycker synd om dig och alla andra, inklusive oss. Ibland är det verkligen stora saker och ibland blir det lite mindre. Det spelar ingen roll hur lite eller stort det är, blir man drabbad så känns det i hela hjärtat och själen. Gör polisanmälan. Det verkar som han drar sig till personer som han känner eller har känt. Kan du meddela alla som du känner så kan de kanske meddela vidare i sin tur. Be alla polisanmäla honom. Han har många på sig. Fattar inte vad som händer. Brotten i sig kanske inte räknas som viktiga för polisen. Det som händer är ju att fler och fler blir drabbade. Hur kan någon få göra så, skall det behöva bli en så stor skada för många innan detta stoppas. Du får gärna höra av dig till mig. 0736-916044. Snälla polisanmäl. Snälla varna andra och sprid detta själv också. Ja vem har orsakat detta? Vem lever han på? Jag tror att det finns pengar, som någon annan, tar hand om. Vem kan det vara tro? Vem ser till att han kan köra sina fina bilar och fortsätta att ge ett gott intryck med, så att bedrägerierna kan fortsätta?
  Svara

 56. Har också känt S i flera år! Och konstig nog kan jag inte säga att jag kände till särskilt mycket om detta. Har hört lösa rykten men valt att förbise. Jag blev som tur är inte blåst på mycket men det spelar ingen roll. Jag önskar ingen människa något ont jag hoppas dock att polisen sätter stopp för honom snart! Jag tycker det är så j*vla onödigt att folk ska behöva lida. Det verkar inte som han är en liten bedragare efter allt jag hört. Hur kan en människa bli sån? Vem/vad har orsakat det? Det är ju inga idér en normal person bara griper ur luften. Alla som läser det här!!! Sprid verkligen detta vidare!! S ska inte ha rätten att göra dom här sakerna!!
  Svara

 57. Hur skall människor bli skyddade? Polisen gör ingenting, allt detta får fortsätta. Vet ännu mera tråkiga saker.
  Svara

 58. Hej Tystnadsplikt.
  Jag vet ett företag som vill ha ersättning för minst 5-6 bilar. Vill inte uppge namnet här. Har varit i kontakt med en mycket trovärdig person om detta. Ja, huset är sålt på ex.auktion. Han flyttar runt. Om allt stämmer så har han blåst personer igen.
  Svara

 59. Även ett bilföretag jagar honom för obetalda bilar.
  Svara

 60. Kanske börjar verkligheten i kapp honom. Huset i Svenshögen såldes på ex.auktion i slutet av 2008. Nu ligger det ute till försäljning på hemnet hos en mäklare.
  Svara

 61. På nått sätt överlever han ju! Vem möjligör detta? Inte är det väl sociala?
  Svara

 62. Hej Rasmus!
  Har du/ni gjort en polisanmälan. Det finns massvis med sådana. Ju mer som anmäler, desto bättre. Tänker på alla drabbade, måste få ett slut på det här.
  Svara

 63. känt den här personen i 11 år lura mig på en bil värd 170 000kr och hushållsaker värda 50 000 kr även företaget jag jobbar på 500 000 har inget o göra med om man känt den här killen... jag vet hans namn men tror inte jag ska ta upp det nu...
  Svara

 64. Läs även artiklarna som står under 20-årig storbedragare: 1. Akta er för bil i Väst 2. Exclusive Limousine-First Class Limousine Service. Det handlar om samma yngling. Den som har blivit lurad eller vet något, gör en anmälan. Han är fortfarande i farten.
  Svara

 65. Till vet mer än ni tror!
  Tyvärr är det nog den bistra sanningen om denna kille. Ja att känna någon sedan småbarnsåldern, hjälper nog inte så mycket. Varje individ utvecklas till något/någon under åren som går. Att leva nära någon under en tid, gör ju att man ser och märker vad som händer med personen. Jag skriver om det som jag vet, och det är inte roligt för de som har blivit drabbade. Och jag vill inte att fler skall bli drabbade. Jag själv har blivit drabbad, som vem som helst kan läsa om en bit längre upp på denna sida. Jag har varit i kontakt med personer som har blivit drabbade, och det är inte ett dugg kul. Vet mer än du tror, vem du nu än är. Ger mig aldrig. Dessutom vill jag ha våra 25.000 kronor tillbaka. Vad säger du om det? Tro vad du vill! Tror nog inte att han dök upp i tinget. Vi var där förra gången och då dök han inte upp. Det jag har skrivit har vi råkat ut för, jag och min sambo. Sedan finns det andra kontakter som blivit lurade, det kan du aldrig få mig att säga något annat om. Har till och med hjälpt andra människor som blivit lurade.
  Svara

 66. Allt som står här är nog tyvärr sant. Killen har en otrolig förmåga att genom sitt trevliga sätt lura skjortan av folk. Undra ja hur det gick i tinget förra veckan om han kom eller inte. Kan tyvärr inte skriva vad jag skulle vilja pgav mitt alias.
  Svara

 67. Till Vet mer än ni tror
  Har du med egna ögon sett killens skulder, anmälningar m.m?
  Svara

 68. Nu får ni ge er. Jag har känt killen sedan han var två skitar hög
  Svara

 69. Hej Mamma Mu. Ring mig på 0736-916044, så kan vi få kontakt. Jag är helt ärlig med allt som jag har skrivit här.
  Svara

 70. Hållen fullständigt med dig Lissan. Skulle kunna säga mer än jag gjort men väljer att inte ta det här för att inte kränka oskylldiga. Skulle vara intressant att prata med dig utanför detta forum.
  Svara

 71. Hej Anonymas!
  Ja tyvärr, det finns väl en anledning till det i så fall, antar jag. Om någon anser att han blir hjälpt på något sätt, kan "andra" bli inblandade, det är ju ingen rumsren sk person/företagare. Om det nu är så att någon blandar sig in i hans affärer eller göromål, får man skylla sig själv. Allt detta handlar om upplysningar, så att inga andra någonsin skall bli drabbade. Ju mer alla vet, desto mer kan människor skydda sig, mot denna person/företagare och hans hjälpredor "vilka de nu må vara". Var så god och anmäl mig för kränkning. Lisbeth Åberg
  Svara

 72. Det är inte bara den personen det diskuteras om här utan även andra.
  Svara

 73. Hej Anonymas! Storbedragaren är en jävla massa företag. Eftersom han aldrig registrerar dem så får det bli en varning för honom. Det är inte så jävla roligt att bli blåst, har erfarenhet av detta. Dessutom så är det en moderator som granskar inläggen. Jag står för varenda ord som jag har skrivit, jag heter Lisbeth Åberg. Vad krävs för utbildning att köra sådana båtar tro? Mycket intressant.
  Svara

 74. Visst låg han bakom IT-Knuten, vi har hjälpt honom mycket där, innan hela sanningen kom fram. Jag vet så jäklans mycket som han har lurat oss med och andra för den delen med. Med facit i handen så är det inte så svårt att lägga ihop två + två. Bubblan spricker till slut. Därför varnar jag för honom, eftersom han är väldigt lurig. Min sambo kunde varit utan körkort (han har alla som finns) tack vare honom, nu hade han en enorm tur och fick reda på att grabben inte ens hade körkort, det blev stopp med att låna vår bil och att åka med honom. Ett pojklag som skulle på fotbollsträning körde S till den destination de skulle med buss, utan busskörkort. Efter bubblan sprack så kollade jag upp med vägverket, han har inget busskort. För mig är detta väldigt kusligt, när jag tänker på den person som vi har känt som vår vän. Han sa till oss att han var 18-år men egentligen va han bara 16-år, när vi lärde känna honom. Körde bil som om han aldrig gjort något annat. Jag tänker på andra privata personer och företag som blir drabbade. Skall kolla det här med båtarna, vilka papper som krävs, jag har en känsla av att något inte stämmer. Lisbeth Åberg
  Svara

 75. Varje inlägg/kommentar man skriver granskas, så då kan man uppenbarligen det ockå.
  Nu är det ju så att denna personen startar företag efter företag så därför kan man lika gärna varna för personen istället för hans företag då dom upphör lika snabbt som dom skapades
  Svara

 76. Ni vet om att denna sidan är till föra att diskutera företag va? Och inte enskilda personer överhuvudtaget.
  Det är lätt att ta reda på vem som är vem och mycket av det ni skriver kan anses som kränking.
  Bara så ni är medvetna om det.
  Svara

 77. Har hört att denna person kör ribb båtar ute på kusten åt ett företag, jag tror jag vet vilket men är inte säker så tänker inte skriva upp det då det också kan vara fel
  Svara

 78. Tycker det är konstigt att L klarar sig så bra själv när hon är inblandad i S jobb inom "ribb branschen" och verkar jobba för honom.
  Jag undrar också vem det är som pröjsar hennes styling på volvon, inte är det hon själv som kan ha råd att göra allt det på så kort tid
  Svara

 79. Han låg även bakom itknuten som finns/fanns i stenungsund
  Svara

 80. Limo XJN 687, är avställd, den står fortfarande på mamma. Limo EDF 821 står på en bilfirma i Kungälv. Den som kan ta numret på limon när den syns, gör det och skriv ner det här. Kolla så att det inte sitter en grön skylt på den.
  Svara

 81. Önskar er lycka till med era pengar. Vad säger mamman till S som också har sitt namn med i spelen?
  Igår kväll var en vit limo ute och körde på Orust, den har ju inte ens varit registrerad för yrkestrafik.
  Svara

 82. Att Lindus tror på på tomten är alldeles uppenbart hon har ju levt med en än längre tid. Konstigt att alla andra far med osanning och inte den det berör men snaran dras åt hårdare och hårdare och till slut får vi alla reda på den defenetiva sanningen när den blir offentlig genom tingsrätten, om han nu infinner sig där, vilket han inte har gjort vid tidigare kallelser. Kommer han inte denna gång blir han efterlyst. Mycket bra familjefar skulle man kunna säga! Att sedan hans far mr P ute på Stenungsön inte begriper att det är hans son som far med osanning utan vi alla andra är ju en sorjlig historia i sig. Men även han blir väl varse en vacker dag och då kommer det väll att visa sig som en chock. Man får de barn man förtjänar!
  Svara

 83. Lindus!
  Vi går vidare när fanskapet betalat oss våra 25.000 kr och sitter bakom lås och bom. Här är ingen som gottar sig, här skall rättvisa skipas. Har du det ordnat och inte har med S att göra, har du ingenting att frukta. Så enkelt är det.
  Svara

 84. Väx upp tomten finns inte.
  Svara

 85. Då skall jag tala om för er allihopa som påstår att jag sätter mitt barn i fara att;
  Jag har EGET boende MED MIN dotter. Och det fungerar UTMÄRKT! UTAN S!
  Tråkigt att ni lever på alla lögner och inte kan gå vidare med era egna liv utan att gotta sig i andras.
  Framförallt. När ni inte vet allting.

  Enjoy it!
  Svara

 86. Alla vi som vet något kan också med namn eller anonymt göra en anmälan till sociala. Det räcker med en misstanke om att barnet far illa, det blir soc sak att utreda. Något vi som medmänniskor bör göra för att visa att vi bryr oss.
  Svara

 87. Bra susz!

  Alla hästar är inte hemma hos L, bara en i stallet, den kan man ju inte tänka med. Barnet ja, tänker ofta på detta. Vilken framtid! Som mamma skulle L kunna skapa en bättre framtid än som den är nu. Visst mycket skulder. Kan få all hjälp som finns, om L bara vill. Visst det känns trögt med en sådan vuxen start i livet, men allt går. Vi vill inte hjälpa henne längre, hon valde livet med S och allt för att få ha en bil att köra runt med. Det är jobbigt när man blir bortskämd, men man måste ju inse vad som är bäst för barnet. Jo en jobbig nystart på livet, några år, hade varit det bästa. Det hade en förnuftig människa valt, allra helst om man har barn. Hoppas myndigheterna har koll på dem, och kan prata henne till rätta, just för barnets skull.
  Svara

 88. Synd att inte L drar öronen åt sig och tänker på barnets uppväxt. Vad ska detta sluta?
  Svara

 89. Han fick väl det hett om öronen även där. Bor fn i en husbil. Det är ju bra för hans del eftersom han med all enkelhet kan förflytta sig när det blir hett där han för tillfället är.
  Svara

 90. Lite nyfiken varför killen nu också gett sig av från Dingle, nån som vet?
  Svara

 91. Bra att Du lade in det här! Bässta forumet på hela internet!!! Jag bloggar detta!
  Svara

 92. Jag håller fullständigt med "lissan"! Passa er för denne 20 årige stenungsundsbo med rötter på Stenungsön. Vi är en massa frisörer/frisersalonger som har blivit grundligt lurade av denne vältalige lögnare! Så en STORVARNING är väl på sin plats!
  Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.