Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Bil-bat-och-motor » usa bildelar i Eda

usa bildelar i Eda

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: frisken

Annonserar efter ett s.k. kickdown-stag till en ford460-C6 automatlåda.


Blir uppringd av en person som säger sig ha detta stag i bra skick. Vi kommer överens att han ska skicka detta. Priset är satt till 800:-, vilket är mkt dyrt, men eftersom detta är svårt att finna accepterar jag att betala priset. Ett par dagar senare dyker ett väl inslaget paket upp, löser ut paketet för 960:- åker hem och öppnar det. I paketet ligger ett rostigt ihopklämt och krokigt stag som är i så dåligt skick att det inte ens går att ha som mall. Skrot alltså.


Ringer upp säljaren som först ursäktar sig och säger att det inte är han som skickat detta utan en anställd. Börjar sedan och berätta hur han blir lurad av kunder som skickar tillbaks andra delar än det han sålt som då är i sämre skick etc.etc. Förklarar att detta inte gagnar mig utan jag vill ha pengarna tillbaka, vilket han inte går med på. Kommer ingen vart med karln som svammlar osammanhängande om än det ena än det andra som inte har med vår affär att göra. Avslutar samtalet.


Går in på en Motorsite "usabil.nu" kollar på anslagstavlan och finner MASSOR med klagomål på detta företag som sänder felaktiga delar, mer som regel än undantag. Men för sent för mig att veta. Skickar man tillbaks får man inga pengar åter m.m.


 


 


 

Lägg till bild

Om skribenten

Jag håller på att renovera en 70-tals amerikanare och detta är första gången jag blir blåst på detta vis under de 40 år jag hållt på med detta. Har ofta fått bättre delar än väntat från flera leverantörer.


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 9978 - Datum: Sat, 27 Mar 2010

Kommentarer

Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.