Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Bil-bat-och-motor » Varning för importservice.se

Varning för importservice.se

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: ax

Beställde en DVD/GPS/TV och en back kamera online på importservice.se föraa året i augusti. När leveransen drog ut på tiden kontaktades företaget via e-mail. Det utlovades då leverans i november samma år. Då varor fortfarande inte levererades som lovades i senaste e-mail skrevs ett nytt e-mail. Men inget svar denna gång. Den beställda DVD/GPS enheten levererades sedmera i december 2011, dock var det fel modell. Back kameran saknades med leveransen. Skrev då ett nytt e-mail till företaget. Svar: Back kamera kommer att levereas snarast. Men ingen back kamera blev levererad. Skrev ett nytt e-mail till företaget januari 2012 men har inte fått något svar mer.


Har forfarande inte mottagit någon back kamera. Det är nu mer än ett år sen varor beställdes. Nytt e-mail skrevs till företaget 5 september i år. Men inget svar! 


Saknar fortfarande back kamera. Inte stora pengar! Men vill varna för detta mycket oseriösa företag som vaken har support eller någon kundservice. Företagets webb sida gör intryck av att det finns massor av artiklar men inget finns på lager. Allt beställes från Asien/Kina när köpare beställer. Artiklar som beställes kan dessutom beläggas med diverse tull avgifter som köpare får stå för vid leverans. 


Kolla alltid med svartlista.se innan Ni handlar online. Och betala aldrig i förskott. Om leverantör kräver förskott betaling, anlita något annat företag! 


Företaget importservice.se är namn givet som Olles Importservice hos Bolagsverket med reg nummer 421012-xxxx. Inga anställda, ingen F-skatt men registrerad för moms, tillhör inte någon moms grupp enligt RSV. 

Lägg till bild

Om skribenten


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 2074 - Datum: Thu, 13 Sep 2012

Kommentarer

Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.