Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Bil-bat-och-motor » Varning för Solna Bilteknik

Varning för Solna Bilteknik

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: claesloov

Lämnade in Ford focus 02 för kamremsbyte samt stora servicen. Beställde detta två månader i förväg då det meddelades att de skulle behöva bilen i två dagar.


Lånebil ingick vid kombinationen kamremsbyte och stor service.


Redan samma dag ringde de och bad mig komma in med lånebilen då de behövde den. Jag hade planerat för att hämta min bil och återlämna lånebilen dagen efter vilket ställde till det. Jag kom då in med lånebilen till kl. 07:00 dag två för att tillmötesgå dem.


Min bil skulle stå placerad enligt deras anvisningar men jag hittade den på en annan gata. Vid start lät den mycket illa och jag konstaterade efter 3 kilometers körning att jag höll på att tappa remskivan för vattenpumpen. En av 4 bultar hade lossnat helt och jag drog åt de övriga 3. Vid telefonkontakt med verkstaden ville de inte prata med mig, efter att jag stått på mig fick jag tag i verkmästaren/företrädaren för bluffverkstaden com idiotförklarade mig och sade att jag ljög och slängde sedan på luren.


Problem kvarstår fortfarande att bilen går fruktansvärt illa på tomgång vilket tyder felaktigt monterad kamrem. Detta medför nu höga kostnader för mig då jag numera kör bilen i Malmö.


Jag vädjar till er att gå inte på detta företags marknadsföring! Allt är bara en stor bluff. De använder inte heller orginaldelar efter att jag gjort ett stickprov på bl.a kupéfiltervalet.


 

Lägg till bild

Om skribenten

50 årig teknikingengör med erfarenhet av motorer.

Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 11032 - Datum: Thu, 7 Jan 2010

Kommentarer


 1. Jag instämmer att Solna bilteknik är oseriösa. Lämna aldrig in er bil där.
  Svara

 2. Vill också varan för denna oseriösa bilverkstad
  Svara

 3. Kommer månne ett inlägg nedan från en av gycklarna på nämnda verkstad?
  Svara

 4. Mycket skitsnack om Solna bilteknik, har aldrig haft några problem där. Visst har dom OE delar där Mann filter Gates kamremmar mm
  Svara

 5. Lått att tro att LarsW har kopplingar till Solna Bilteknik och inte som påstås Bilprovningen. Att totalt 14 personer här har upplevt denna undermåliga verkstads utförda arbete och bemötande säger mer.
  Svara

 6. Jag har bara positiva erfarenheter av Solna Bilteknik. De har bytt kamrem, gjort Stor service, bytt avgassystem, bytt torkarmotor, hittat ett elfel som BILIA inte lyckades hitta trots att bilen var inlämnad 2 ggr på BILIA i Solna och för detta fick jag betala närmare 3000:-. Detta löste Solna Bilteknik på under 1 timme.

  Min och frugans bil har varit inlämnad totalt 7 ggr hos Solna Bilteknik och vi har ALDRIG haft några klagomål på vare sig arbetet eller på bemötandet. Att nu inte din bil stod på anvisad plats var ju beklagligt.

  Jag själv jobbar på Bilprovningen ( i 19 år ), så jag kan en hel del om bilar och hade givetvis upptäckt om jag blivit lurad. Sist men inte minst VIKTIGT - gissa hur många besökare vi har per dag som idiotförklarar oss då de själva tror att de är proffs på bilar.

  Nej sluta smutskasta en mycket kompetent bilverkstad och med betydligt bättre priser än märkesverkstäderna, där blir man verkligen lurad.
  Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.