Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Ekonomi-och-juridik » sms-guld

sms-guld

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: kaba58

valde sälja mitt guld till sms-guld,lovade snabb betalning o bra priser per gram på sin hemsida.Vill bara varna alla att inte skicka sitt guld till dom,lovar inte på långa vägar vad dom lovar,har väntat på mina pengar över 14 dar o inget kommer,dom lovar betala inom 4 bankdagar,"bullshit" inga pengar kommer,ringer upp dom o det blir ytterligen 4 bankdagar,är det snabb betalning,ville ha mitt guld tillbaka men det gick inte eftersom man har 5 dagars ångersrätt,men vem ångrar sig när dom lovar 4 bankdagar o så kommer inga pengar,jag ringer upp på nytt men då har mina ångerdagar gått i väntan på vad dom lovade först,fy fan så dåligt.AKTA ER FÖR SMS_GULD det blir ingen bra affär vad en dom lovarMVH från Östergötland(är inte nån konkurentt så skyll inte på det om ni råkar svara)

Lägg till bild

Om skribenten


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1368 - Datum: Sun, 20 Jan 2013

Kommentarer


 1. SMS Guld AB är nu anmälda, av mig, för falsk marknadsföring hos KO, och polisanmälan sker under veckan för bedrägeri, 17 dagar sedan 'utbetalning' skedde enligt deras hemsida.. Kundtjänst hänvisar till ekonomiavdelningen och ska snabba på ärendet, inget händer, inte ett ljud hörs.. Bäst av allt är när man går in på facebooksidan så har dom tagit bort möjligheten att kommentera, efter dålig kritik. Jag la upp en varning till mina vänner på facebook, www.facebook.com/kenneth.he... och då stod det klart efter bara MINUTER att en vän till mig, i samma stad, råkat ut för exakt samma sak, med samma företag.. vad är oddset på den? Nej, detta företag ska verkligen inte ha kunder!

  Svara

 2. VARNING VARNING, vill sitta här och skriva allt negativt jag har varit med om men det orkar ni inte kanske läsa allt jag kan göra är att varna andra att inte sälja sitt guld till SMS guld. De gör ALLT för att betala så lite som möjligt, Läs vad folk skriver om det här företag så kommer ni märka att man följer en röd tråd
  - Sena utbetalningar
  - EXTREMT otrevlig kundservice
  - Man får mindre betalt än det som står på hemsidan.
  De tog bort kalkylen de hade på hemsidan när jag ringde in och klagade 10 gånger,
  Går man in på deras hemsida står det 200.000 NÖJDA Kunder, fram tills förra veckan 14:e januari stod det 120.000 nöjda kunder, (Tror inte 80.000 har valt sms guld in loppet av en vecka).
  En annan teknik de kör med är att de har ett mycket högt guldpris på hemsidan så många skickar in sitt guld, sedan tar det 1 vecka innan det värderas men gissa vad som har hänt med priset nu? Det har gått ner. (I mitt fall 80 kr över 1 natt) Jag ringde och frågade de varför era kunder är så missnöjda och svaret jag fick var " Jaa missnöjda kunder hörs alltid mest, nöjda kunder säger inget ",,, Men enligt deras hemsida har de 200.000 NÖJDA kunder, sant eller falskt? Såå välj någon annan istället för SMS Guld och Guldbrevet
  Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.