Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Featured

Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003

Varning för bluffmail i skatteverkets namn

Varning för ett mail inehållande .zip med avsändardomänen skatteverket.net. De vill att man öppnar en .zip fil som inehåller virus eller skadlig kod. Domänen  Skatteverket.net är..

Läs mer...


Bluffsajt

Köpte ett laptop batteri den 7/5 och enligt hemsidan utlovas leverans inom 48 timmar (arbetsdagar). Betalningen gick via PayPal till en Tang Tao, dvs inte Laptop-batteri.se. Började ana oråd... Nu..

Läs mer...


Varning för Klarna -Segoria

  Jag vill gå ut med en varning för Klarna(www.klarna.se) Klarna AB  grundades 2005 utav Sebastian Siemiatkowski, Niklas Adalberth och Victor Jacobsson. Företaget tillhandahåller..

Läs mer...


My-phone.se - Ingen leverans!

Får ingen kontakt med my-phone.se!! Beställde o betalade med kort för snabb leverans 20130622 men har inte fått nån leverans... De svarar inte på mail heller!  Vad gör man åt sånt???

Läs mer...


Varning för Puki Kuriere

Varning för leveransföretaget Puki Kuriere! Det är ett blufföretag. Hemsidans adress: www.puki-kuriere.com Webbsidan ser välgjord och seriös ut, men telefonnumret fungerar inte och de svarar..

Läs mer...


Varning för bluffmejl till Blocket.se

Varning för bluffmejl till blocket.se Avsändare: svara.inte@blocketkundservice.se   I mejlet skriver de att ens kreditkort överdebiterats, de vill att man matar in kredituppgifter via extern..

Läs mer...


Byggvaruimporten

Beställde altandörrardörrar och ett fönster i början av juni av ett företag bvimport.sverige@gmail.com med hemsida på Blocket.För att jag skulle få allt var jag tvungen att betala halva..

Läs mer...


VARNING för Organaslim och Organa cleanse

Hej! Skumt och lurendrejeri! Googlar man på dessa 2 namnOrganaslim och Organa cleanse,  får man en massa träffar på folk som blivit lurade på ganska höga summor. Mest utomlands. Nu verkar det..

Läs mer...


www.batteri-butiks.se

Barra bluff. Går bara att betala med kort och då går pengarna till Jiangfeng Yu. Som aldrig skickar något.

Läs mer...


EPOCH.COM

Ett riktigt bluffföretag som bara ägnar sig åt att lura folk. Har under ett års tid nu fått en betalning från EPOCH.COM á 108 kr/mån. Ibörjan så brydde jag mig inte om det och tänkte att..

Läs mer...


Varning för Eurotradeforum.com - Montenor Communications AB

Varning för Montenor Communications AB. Nätskojare som skickar ut vad som vid första anblicken verkar vara en avbeställning men  som i själva verket är en beställning på annonsutrymme i..

Läs mer...


EliteFashion 2

Jag beställde en produkt som jag betalade enligt den enda möjligheten: Kortbetalning. Överföringen skedde dagen efter. Efter en lång tids väntan tänkte jag..

Läs mer...


MTM trading härvan

Vi uppmanar alla som drabbats av MTM Trading International att ta kontakt med konsumentvägledaren i sin kommun samt att göra en polisanmälan. Chansen att KO eller polisen skall inleda en..

Läs mer...


MTM Trading, GPDS och Pay Solution

  1) Påminnelse ankom okänd köp 2) Fick efter hårt arbete veta att det var tandblekning 3) Inkassokrav ankom 99 kr var nu 309 kr 4) Gjorde polisanmälan, kontaktade..

Läs mer...


Varning MTM Trading

...fortsättning följer.Har googlat på de uppgifter som funnits i tidigare rapporter här och funnit att en Jonas Helwig tidigare varit inblandad i lurendrejeri via företaget Better Life. Och..

Läs mer...


REDUX bantingsablett

Läs mer...


GPDS Internet Retailing AB

I september eller oktober damp ner en liten försändelse i vår brevlåda från ett företag vid namn GPDS Internet Retailing AB. I försändelsen låg..

Läs mer...


Elitefashion

  Elitefashion, säljer underkläder online, när man ska betala går det inte att välja faktura, så eftersom de ser seriösa ut betalade jag med kort online när jag beställde deras varor...

Läs mer...


Varning för Nummerupplysningen.se

Massutskick med förtryckta kort innehållande standarduppgifter uppmanas näringsidkare uppdatera sina uppgifter för medverkan i deras katalog. Produktens utformning i form av ett erbjudande,..

Läs mer...


Ro Bygg & Säkerhet

Fick årets bluff faktura, eller rättare sagt "erbjudande" om man skall vara korrekt. Och det är massor som fått denna faktura sista dagarna. Med ett orgnr:som leder..

Läs mer...


WAPLOTTO Forts II

Waplotto bedragare använder banksystemet för att driva in pengar med sina falska fakturor!! Jag ringde igår till BG och frågade -hur kan det komma sig att bedragare skall..

Läs mer...


Varning för Etrendstore.se

Vi beställde i mars 2010 en sk. springcykel till vår son. Det skulle ta 4-5 dagar att få den enligt Markus på etrendstore som äger och driver butiken. Den 5 april mailar..

Läs mer...


WAPLOTTO

Hej!! Jag fick igår en Hotfull faktura på 399 :-kronor som jag skulle betala OMGÅENDE!! Annars de skulle debitera mig 5187:- kronor förAndelar i deras Lotteri som jag har..

Läs mer...


usa bildelar i Eda

Annonserar efter ett s.k. kickdown-stag till en ford460-C6 automatlåda. Blir uppringd av en person som säger sig ha detta stag i bra skick. Vi kommer överens att han ska skicka detta...

Läs mer...


SIBA REA BLUFF

Den 28 december gick Siba ut med att hemelektronikkedjan sänker priserna på samtliga tv-modeller med 20 procent. Den 12 december chockhöjdes priserna på samma tv-apparater. Enligt..

Läs mer...


Bankomatbedrägeri med metallbit och tejp

Tjuven fäster en metallbit framför sedelutmatningen som hindrar sedlarna. När bankkunden går där ifrån slår tjuven till, plockar bort metallbiten och tar..

Läs mer...


senise international Varning

Mannen bakom verksamheten är Vincent Senise, son till Betty Bjurström -scandal beauty från 40 talet. Han  uppges bla spela in en internationell storfilm om hennes..

Läs mer...


Varning för Assa 2000 Evo

  http://youtu.be/kvrkLMUiYqM     Trodde ni att ni var säkra med erat nya lås Assa 2000 Evo? Då ska ni se den här filmen som finns på Youtube.com upplagd av ghostburglar: I ärlighetens..

Läs mer...


Varning för bluffkatalogen hittaföretag.se!

Jag blev uppringd av en säljare som sa att han hette Marcelo Magno. Namnet stod på fakturan som jag sedan fick. Det som jag blir upprörd över är att denne person sa att han..

Läs mer...


Varning för oseriösa fastighetsmäklare

En fastighetsmäklare från Svensk Fastighetsförmedling i Vallentuna har sagt upp sig på egen begäran samt avsagt sig sin mäklar license sedan det uppdagats att han..

Läs mer...