Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Hälsa och skönhet

Hälsa och skönhet Articles

1: Ej beställt vara, ändå få faktura.

Jag fick en förpackning på tabletter som ska göra tänderna vita. Jag hade inte beställt den, skulle ändå betala 693 kr för det. Jag skickade tillbaka det, och skrev att jag inte vill ha det..


2: Vilseledande marknadsföring

I sin marknadsföring säger de att man kan få två gratisprover för enbart fraktkostnad. Med sedan visade det sig att de dragit fraktkostnad plus nästan 1500 kronor från mitt konto. De hävdar..


3: Bedrägeri - Supershoppen OU

Min sambo var ute på nätet och deltog i en tävling. Där fick hon erbjudande om medlemskap och en del produkter. Men precis som jag så svarade hon nej tack till detta. Detta var den 3/11..


4: varning för slimvida och pure cleanser

har nu också råkat ut för dessa... absolut helt horribelt. det tog två veckor innan de kom. öppnade påsen och ser att de kommer att dra 615 kr per burk efter två veckor... jag återsände..


5: Warning Pharmaoptic har skickat mig till INKASO

Hej har fåt räkning att betala med påminelse utan att bestäla linserAndra gången fick ett paket med linser har skickat tillbaka har också ringt och bärettat att det var inte jag såm..


6: bluff firma

Har tyvärr beställt dessa 2 burkar från Slim Vida gratisprover som jag har betalat porto för. När jag får hem burkarna efter c:a 7 dagar efter beställningen ser jag att dom ska skicka varje..


7: herbal vital

Jag har fått ett paket från herbal vital innehållande bantningspiller som jag inte har beställt, då jag ringer företaget så ber de om ursäkt och säger att jag kan slänga räkningen, 5..


8: Bantningspiller-varning !!!

Hej vill rapportera om Slimvida och Puracleanse - har samma erfarenheter som till exempel janita13  - i stället för 2 ggr 20 kronor har det ytterligare dragits 2 ggr 615:- från mitt konto. har nu..


9: eshopper

Var med i någon tävling och fick då en prenumeration på Rosenrot trots att jag inte beställt detta. Försökte säga upp med det gick inte.


10: Organa-produkter

Jag tackade ja till Slim och Cleanser. Fick första sändningen och jag hade poängterat att jag ville bara ha en sändning. Kort efteråt kom en burk i andra sändningen och jag returnerade omg...


11: Proactiv

Såg att de fortfarande gör reklam för Proactive. Testade denna produkt för ca 3 år sedan, vilken försämrade min hy nåt så enormt. Om ni sett före- efter bilder på denna hemsida så kan jag..


12: VITALAS

Jag fick just idag ett paket med piller från VITALAS som jag absolut inte beställt. Ringde kundtjänst och dom påstod att jag gjort min beställning genom en telefonförsäljare. Har inte pratat..


13: Slimvid och Colon Flow

VARNING! Gör INTE några affärer med det bolag som säljer dessa produkter! Precis som flera andra här lät jag lura mig av DN-kopplingen. Jag beställde prov och det dröjde 10 dagar innan dessa..


14: SlimVida och ColonFlow

Blev mycket besviken, beställde dessa varor som ett provpaket, provpaketet skulle gälla i 14 dgr,och provtiden startade när man beställde,  sedan var man tvungen att ta kontakt om man inte ville..


15: Vitalas AB

Den 19/5 sattes av misstag in pengar på Vitalas AB s konto.Pengarna skulle till Vitelab AB och namnen är väldigt lika. Därav felbetalningen. Kontaktade dem första ggn. den 7/6. Gun Isberg lovade..


16: Slim Vida / Colon flow

Man tror att man skall betala ca 20 kr för ett Prov.   Sanningen är att man automatiskt blir medlem och gör man inget får man produkten hemskickad var 30:e dag och pengar dras från kontot. För..


17: Slim Vida

Köpte dessa tabletter och det sklle kosta mig 20 kr att testa,INGET köpkrav men nu går det inte kontakta med och sstänga av då deras nummer inte är i bruk. LIVSFARLIGT då dessa tar mina..


18: www.bestmassage.se/ (.dk .no .de ETC..)

Trasslade med dem i flera år. Ordern kom inte i tid (beställde 17Dec och de sista lådorna kom i mitten på Jan). De kom i olika försändelser, olika dagar, så jag tvingades vara hemma flera..


19: OrganaCleanse!!! VARNING

Jag har blivit lurad av företaget OrganaCleanase och OrganaSlim, De drar av massa pengar och skickar inte varorna. SÄger man inte upp abonemanget så drar de av oerhörda summor. Fick ringa och..


20: VARNING för Organaslim och Organa cleanse

Hej! Skumt och lurendrejeri! Googlar man på dessa 2 namnOrganaslim och Organa cleanse,  får man en massa träffar på folk som blivit lurade på ganska höga summor. Mest utomlands. Nu verkar det..


21: Xbeauty.se

Jag har beställt en Xlash från det ovannämnda företaget för fyra veckor sedan. Jag har varit i kontakt med Xbeauty.se ett X antal gånger utan resultat. Har mailat till dem flera gånger..


22: Astrid Lindgrens barnakut/varning

På natten den 3/5 sade "vårdguiden för barn" att jag omedelbart skulle kontakta akutmottagning med mitt barn som hade problem med andning. Vi åkte in till Astrid Lindgrens barnakutmottagning...


23: Eshopper - delta inte i deras tävlingar!!!

Var med i en tävling på internet. Efter det kommer det hem ett paket med tabletter "GI viktkontroll" som inte beställts. För att skicka tillbaka paketet måste man..


24: Vital Inkasso

Beställde i somras ett provpaket på bantningspiller från företaget Vital Nordic. Glömde sedan att säga upp medlemsskapet, så en ny försändelse damp ner..


25: Ögonfransförlängning hos Borås Nagelskola - VARNING!

Gjorde en ögonfransförlängning hos Borås Nagelskola. Till att börja med var jag jättenöjd, långa ögonfransar vill väl alla tjejer ha? Enligt..


26: GPDS Internet Retailing AB hotar med tingsrätten

Hej! Samma historia som så många. Inköp av en provförpackning av Reduxpiller resulterade i en faktura för abonnemang om 750 kr. Den första fakturan är betald men..


27: GPDS

Gick i vintras på en mina som jag vill varna alla andra för. Jag blev uppringd av ett företag som sålde en produkt som heter Redux och skulle vara ett mycket bra preparat..


28: Privatio Finans AB / GPDS ekonomi / GPDS internet retailing AB

Dessa två skojare har gjort livet surt för mig och många andra människor. Jag som många andra har drabbats av deras BLUFFAKTUROR och hot om stämning. Detta är absurt att det får gå till..


29: Är ni med på stoppa JonasHellwig?

Vi alla som har blivit lurade av Jonas Hellwig blir starka tillsammans och  vi ska stoppa Jonas Hellwig. Han är så kriminell!! Vi har alla bevis emot honom. Vi har alla bevis..


30: MTM Trading International Inc

Hej, Jag heter Jonas Karlsson och jobbar som Norden chef för MTM TRADING INTERNATIONAL INC. MTM Trading i malmö och MTM TRADING INTERNATIONAL INC är inte samma företag och skall..


31: Cederroth

Har fått fakturor till mitt företag med senaste betalningsdatum, kundnummer mm Med mycket liten stil går att läsa att detta bara är ett erbjudande. Hade det varit semester..


32: MTM trading härvan

Vi uppmanar alla som drabbats av MTM Trading International att ta kontakt med konsumentvägledaren i sin kommun samt att göra en polisanmälan. Chansen att KO eller polisen skall inleda en..


33: Varning MTM Trading

...fortsättning följer.Har googlat på de uppgifter som funnits i tidigare rapporter här och funnit att en Jonas Helwig tidigare varit inblandad i lurendrejeri via företaget Better Life. Och..


34: mtmtrading

Hade (dumt nog) beställt "gratis" prov av bantningspiller mot 99:- i frakt. Ångrade mig i samma ögonblick med tog emot pillren och betalade fakturan på 99:- som var från GPDS. Detta..


35: GPDS ekonomi

Företaget vid namn MTM trading (GPDS) har även lurat mig. De ha fortsatt skicka tabletter till  mig med flera fakturor med inkassobrev. Jag har skickat paketen tillbaka och tänker inte betala..


36: http://buycheappills.org/

Beställde piller för 1100 kronor. Paketet skickades tillbaka till avsändaren. Vilket jag vet eftersom jag kunde spåra paketet på nätet. Jag kontaktar företaget tre gånger för att de ska..


37: REDUX bantingsablett


38: Clear eye internetbutik lurar

Bedragare på nätet.


39: GPDS Internet Retailing AB

I september eller oktober damp ner en liten försändelse i vår brevlåda från ett företag vid namn GPDS Internet Retailing AB. I försändelsen låg..


40: Benipro tar sitt ansvar

Benipro säljer artiklar inom ett antal områden. Jag beställde ett antal artiklar för 1,5 månad sedan, när jag inte erhållit någon leverans ringde jag och påtalade detta. Efter en..


41: VARNING för företaget Marantaras personlighetstest

Detta bolag har bedragit folk tidigare med en livslängdtest har jag fått lära mej...jag råkade ut för dom och betalade för personlighetstesten jag påbörjat men aldrig avslutat.Var rädd att..


42: Svenska hälsoinstitutet

Svenska Hälsoinstitutet spelar på vår rädsla för influensan. De erbjuder produkter tilll leverans efter betalning och ingen vet vad det är för produkter. Det går inte att ringar till..


43: Högsbo Klippet GBG

Hej, Idag efter jobbet gick jag till Marie Nillson för att toppa o permanenta mitt hår. Jag visa henne exakt hur jag ville ha mitt hår och hon garanterade mig att det skulle bli som jag..


44: Varning för Smartcig

I april 2008 fastnade jag för ett erbjudande om den rökfria cigaretten från Smartcig för 329 kr/mån (motsvarande idag http://www.smartcig.se/product.asp?product=20). Villkoren var vad jag kan..


45: Ful affärsmetod ZAND TRADING!

 Zand Trading innehar en agentur för Planet Skincare i USA. Ville ha en viss produkt hos dom, efter telefon och mailkontakt där jag bett om prov och priser kommer ett mail att produkten är..