Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Halsa-och-skonhet » Eshopper - delta inte i deras tävlingar!!!

Eshopper - delta inte i deras tävlingar!!!

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: carrre

Var med i en tävling på internet. Efter det kommer det hem ett paket med tabletter "GI viktkontroll" som inte beställts. För att skicka tillbaka paketet måste man följa en lång procedur som avslutas med att paketet skickas (på kundens bekostnad) med rekommenderat brev i retur. Följde alla steg men får ändå en betalningspåminnelse. Ringer kundtjänst som då påstår att de fått returen och att jag ska bortse från fakturan. Nu vill de ändå ha betalt för en prenumeration då de helt plötsligt inte fått någon retur. Trots att kvitto finns sparat från posten samt att det står att brevet är hämtat av mottagaren när man söker på kollinummer så godkänner inte företaget returen. De påstår att de inte fått brevet.Läste nu (google) att KO har fått in flera anmälningar mot företaget och jag hoppas att de försvinner från marknaden snart.

Lägg till bild

Om skribenten

Hjälpte en vän med att försöka få ordning på det här men nu får hon bestrida fakturan. Tur att hon har sparat alla kvitton och korresponens med företaget. USCH!!


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1485 - Datum: Thu, 1 Mar 2012

Kommentarer


  1. Hej Carre!

    Samma sak hände med mig och min pojkvän. Vi returnerade båda paket tillsammans och tejpade på samma dagen, men ändå hävdar Eshopper att de har inte fått mitt paket. Det konstigast är att de har inte bara fått mitt paket, eftersom min pojkvän fick ingen påmminelse faktura. Har nu fått en faktura från inkasso som jag har bestridat. Hur löst du ditt problem? Fick du inkassos faktura?

    Mvh,

    Helione
    Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.