Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Halsa-och-skonhet » Privatio Finans AB / GPDS ekonomi / GPDS internet retailing AB

Privatio Finans AB / GPDS ekonomi / GPDS internet retailing AB

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: Rättvisa

Dessa två skojare har gjort livet surt för mig och många andra människor. Jag som många andra har drabbats av deras BLUFFAKTUROR och hot om stämning. Detta är absurt att det får gå till på detta sätt.


Nu får det vara nog med detta påhitt. Jonas Karlsson, som florerar här som försvarsadvokat, förmodar jag är Jonas Helwig i verkligheten. Ägare av PRIVATIO FINANS AB (f.d GPDS internet retailing AB, 556819-0622). Det finns inget företag som heter GPDS EKONOMI, det är en underavdelning om det nu finns sånt i detta bolag. Bluff är vad de ägnar sig åt.


Jag fick ett hotmejl om stämning från en "noreply adress", så bestrida går inte, inte där iallafall.


From: noreply@iqsis.eu
Subject: Inkasso meddelande

IQSIS verkar dock inte vara inblandat mer än att företaget tillhandhåller deras tjänster.


Pay solutions PS AB har fått på nöten av datainspektionen för deras samröre med GPDS internet retailing AB och Paysol/Pay inkasso/Pay solutions PS AB blir väldigt lätt irriterade när man ringer och undrar hur de kunde ta emot bluffakturor.


 

Lägg till bild

Om skribenten

Har själv blivit drabbad av detta bluffbolag. I december fick jag ett inkasso krav från Pay Inkasso (heter även Pay Solutions PS AB och Paysol). Kravet på 99 + 50 (påminnelseavg.) + 160 (inkasso avgift) = 309 kr.

Inkasso kravet avser abonnemangsfaktura tecknat med MTM trading.

Fordingsägare GPDS Internet Retailing AB


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 2418 - Datum: Mon, 14 Mar 2011

Kommentarer


  1. Detta är ett riktigt skitföretag som lever på att lura folk, hotar med inkasso och stämning för att folk ska bli rädda och istället betala, vi har hållit på med detta sen i december men vi ger oss inte!!! Jonas Helwig ska inte lura till sig pengar av oss i alla fall.... glöm inte att INTE underteckna någon sorts kommunikation med dom med er signatur för hand, den kopierar dom, detta tips fick vi av polisen vid en av våra anmälningar!!
    Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.