Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Halsa-och-skonhet » REDUX bantingsablett

REDUX bantingsablett

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: kickiappelqvist

Lägg till bild

Om skribenten

Arg kvinna.....med hemska rodnader efter "giftiga" tabletter


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 2225 - Datum: Tue, 14 Dec 2010

Kommentarer


 1. Jag har tabletter kvar, maila petrah@petrah.se
  Svara

 2. Fick idag hem ny försändelse av Redux, fast jag för några månader sedan fick bekräftelse att abonnemanget upphört. Samma här kom fakturor från Pay Inkasso, vilka jag faktiskt pratade med o som hävdade att det här var ett riktigt företag o ingen bluff, Hahahaha va. Nu kommer det igen o ny faktura. Polisanmälan kommer att göras och till konsumentverket. Kommer inte att betala. Vi drabbade måste hålla samman. Kram på er där ute alla offer. Poppan
  Svara

 3. Hej Aniko.Jag har Medux kvar som "bevis".Kontakta mig på arne.annay@tele2.se.Väntar...
  Svara

 4. Har någon av er Redux tabletter kvar ? Jag blev kontaktat av LÄKEMEDELSVERKET och dem vill ha några tabletter för undersökning men jag har slängt mina, tyvärr.
  Svara

 5. 2011-02-23 21:08:28 Har någon av er Redux tabletter kvar ? Jag blev kontaktat av LÄKEMEDELSVERKET och dem vill ha några tabletter för undersökning men jag har slängt mina ...
  Skriven av: aniko
  Hej Aniko. Jag har tabletter kvar. Jag finns i Stenungsund. Mvh/katrin64@live.com
  Svara

 6. Fick en faktura på 747:- trots att jag avbeställt allt i december.
  Fakturan är pantförskriven till Mito Finans AB (med adress Adv firma Wistrand i Göteborg, tel 031-771 2100) Adv firman har följande adress till Mito: Tunnlandsgatan 5, 602 08 NORRKÖPING. Förslagsvis ta kopor på fakturan, skicka en faktura som du bestrider till faktura utställaren, dvs GPDS Ekonomi, samt en faktura kopia och bestridan till Mito Finans. /Christine
  Svara

 7. För att säga upp reduxavtalet gå in på www.mtmtradingsverige.se/av.... Lycka till du får i alla fall svar. Maud
  Svara

 8. För att säga upp reduxavtalet gå in på www.mtmtradingsverige.se/av.... Lycka till du får i alla fall svar. Maud
  Svara

 9. Jag har idag fått en påminnelse från MTM Trading om obetald faktura på en produkt som jag inte fått.. Är Redux som på facebook stod att man skulle få första försändelsen gratis.. då jag är svårt allergisk så skickade jag aldrig efter varan men tydligen så tyckte någon på företaget att jag gjort det och skickat mig en påminnelse. Har försökt kontakta dom via både mail och telefon.. Men som ni andra vet så får man inget svar och mailen kommer tillbaka.
  Så tröttsamt. Bara att vara ihärdig för jag tänker INTE betala..
  Svara

 10. har som så många andra fastnat för att prova Redux. Nu skulle jag avsluta pren och försöker att ringa till befintliga företag. Blir placerad i telefonkö på ena numret och inget svar på det andra. Vad göra. Snälla hjälp mig med råd
  Svara

 11. Vad jag känner igen mig i det här med dessa redux tabletterna. Jag har även haft svårt att komma i kontakt med dem de svara inte man blir plaserad i en så kallad telefon kö men de händer inget. Det kommer att komma en anmälan till både konsumentverket och till polisen även ifrån mig också.
  Svara

 12. Oj vad jag känner igen mej! Tack alla ni som skrivit, nu j-drar ska här ringas och mejlas! KRAM ninanita
  Svara

 13. Betala inte dom kan inget göra. Har själv struntat i dom Hotade med Ko fick då ett mail att dom ansåg att det var fullbetalt
  Svara

 14. Jag har läst vad alla ni andra har skrivit och kan bara hålla med samt inse att jag sitter i samma båt.

  Även jag beställde det sk "gratisprovet" med Redux, fick en kraftig allergisk reaktion ( trots att jag mig veterligen ej är allergisk mot någonting) som resulterade i ambulansfärd till akuten.
  Förutom den allergiska reaktionen har jag fått en påminnelsefaktura avseende de 99:- "gratisprovet" kostade.
  (Den ursprungliga fakturan är betald sedan länge.)
  Påminnelsefakturan ligger på 149,09:-.

  Jag har i flera dagar försökt få kontakt med "Jonas Karlsson" både per telefon och via mail, men utan framgång.
  I det första mailet jag skickat till GPDS förklarar jag att jag inte tänker gå med på att betala dubbelt, men ifall det skulle gå att bevisa att min betalning av ursprungsfakturan inte gjorts i tid, så kan jag tänka mig att betala påminnelseavgiften (50:-).
  Alltså inte 99:- + 149,09:-...

  Tilläggas bör att jag än så länge ej fått fler försändelser. Än.

  Jag tycker fö att det är en hyfsat märklig faktura, den som skapat den verkar inte ha granskat den särskilt noga. Den är full av stavfel bla, och dessutom är telefonnumret olika. Det nr som man iaf kommer till en telefonsvarare alt blir placerad i kö på är 0771-850379.
  Längst ner på fakturan där företagets adress , org-nr, hemsida mm står, är "samma" telefonnr angivet, dock med en siffra för mkt: 0771-1850379. Det går inte att ringa till...

  Har kollat på andra sidor och hittat mängder av klagomål på ovan nämnda skojarföretag.

  Det kan tänkas att ifall jag får fler fakturor från Oseriös AB så kommer en anmälan till polis och konsumentverket även från mig.
  Svara

 15. Har kollat på allabolag.se,MTM Trading är reg på Martin Castillo Norrbäcksgatan 18 i Malmö 040-223995,073-2018215
  073-9373355 enskild firma inga anställda.Sådana figurer hör inte hemma här,det är bluffareföretag alla tre.
  Svara

 16. KOMMER INTE ENS ATT BESTRIDA DETTA. HUR KOMMER MAN ATT REDOVISA FODRINGEN TILL KRONOFOGDEN NÄR DET INTE FINNS EN BESTÄLLNING TILL ATT BÖRJA MED. VIDARE KRAV ÅKER I PAPPERSINSAMMLINGEN : )
  Svara

 17. KOMMER INTE ENS ATT BESTRIDA DETTA. HUR KOMMER MAN ATT REDOVISA FODRINGEN TILL KRONOFOGDEN NÄR DET INTE FINNS EN BESTÄLLNING TILL ATT BÖRJA MED. VIDARE KRAV ÅKER I PAPPERSINSAMMLINGEN : )
  Svara

 18. Har hotfakturor trots att jag skickat tillbaka tabletterna. Mailade till dom 5 gånger inget svar
  Piller
  Svara

 19. Jag har också fått extra paket fast jag ej beställt o avbokat sen kommer hoten från inkasso GPDS medmera. samt att pillren är förbjudna sen länge.
  Svara

 20. MYCKET MÄRKLIGA KOPPLINGAR MELLAN GPDS och Pay solutions!!!!!!
  BESTRIDES!!!
  Svara

 21. Redux förbjöds i USA 1990-talet. Farliga eller mindre trevliga biverkningar!!
  Svara

 22. anmäl dem!och betala inte för att du inte beställt.
  Svara

 23. När jaf fick fakturan idag på de tabletter jag inte beställt gjorde jag som Konsumentlagen rekommenderar. Nu har jag bestridit fakturan atill alla tre inblandade parter, MTM Trading. GPDS ekonomi och Pay Solutions PS. Riktiga bovar alla tre. Jag har också anmält de två förstnämnda. Det märkliga är att bankgironumret är desamma till GPDS och Pay Solutions...
  Svara

 24. Hur får man tag i dessa? Jag har fått hem det nu. Jag har blivit grundlurad från botten. Kan någon bara ge mig lite information, ska man betala dessa eller vad ska man göra?

  Saken är att jag inte heller har beställt de, men har ett bildbevis gällande detta. Kan jag anmäla dem eller

  Svara

 25. Hej ,ja så mycket fick jag också fram, de sa nu idag den 28/12 att de hade öppet fr, den 26-29 men inte faan svarar nån, och redan förre jul kom det ner dimpande ett s,k, prov ,vet ej när jag ska ha beställt det, och när jag fcik det då stod det om niacian och det gör så man får en enorm klådda över hela kroppen och jag kan inte använda detta och kilen jag pratade m, sa att du kan kasta den jag stoppar frel utskick.
  Tack sa jag och tänkte mer på det men så kommer det 2 nya pkt trots att jag talat om att jag INTE kan äta dessa.
  Svara

 26. Hej Kickiappelqvist,

  Vad är det för företag det gäller samt vilken är deras webbplats?
  Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.