Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Halsa-och-skonhet » Ögonfransförlängning hos Borås Nagelskola - VARNING!

Ögonfransförlängning hos Borås Nagelskola - VARNING!

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: guldarmband

Gjorde en ögonfransförlängning hos Borås Nagelskola. Till att börja med var jag jättenöjd, långa ögonfransar vill väl alla tjejer ha?


Enligt Camilla som utförde behandlingen och även äger Borås Nagelskoga skulle man behöva fylla på med några extra fransar ungefär var tredje vecka.


Efter några dagar började fransarna lossna i stora klumpar och det blev som "hål" i fransarna.


När det gått 1 vecka och 2 dagar ringde jag och förklarade att jag var missnöjd eftersom så mycket hade lossnat trots att jag följt skötselråden till punkt och pricka. Som svar fick jag bland annat att det inte finns någon garanti för att de inte ramlar av efter några dagar.


Jag fick alltså varken ett trevligt bemötande i telefon eller någon form av kompensation alls. Då är det en tjänst som jag betalat 500 kr för.


För utförligare beskrivning samt bilder på mina fransar före, direkt efter och en vecka efter ögonfransförlängningen, läs inlägget jag skrev i min blogg: Borås Nagelskola suger på ögonfransförlängning, nästan direkt efter att jag ringt och klagat.

Lägg till bild

Om skribenten

En helt vanlig tjej som bara ville bli lite snyggare.


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 3030 - Datum: Mon, 19 Sep 2011

Kommentarer

Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.