Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Halsa-och-skonhet » Vitalas AB

Vitalas AB

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: ullhed

Den 19/5 sattes av misstag in pengar på Vitalas AB s konto.Pengarna skulle till Vitelab AB och namnen är väldigt lika. Därav felbetalningen. Kontaktade dem första ggn. den 7/6. Gun Isberg lovade att pengarna skull återbetalas. Sedan dess har jag varit i kontakt med dem per tele den 18/6 , 19/6, 3/7, 10/7. 20/7 Dessutom 1 st email, 2 st underlag där jag visar att jag satt in pengar på deras konto. Nu är det den 26/7 och inga pengar har blivit tillbakabet. Detta är ett mycket oseriöst företag. Vill verkligen varna alla.

Lägg till bild

Om skribenten

Lurad privatperson.


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1878 - Datum: Thu, 26 Jul 2012

Kommentarer


  1. Vill berätta att jag har fått tillbaka mina pengar i dag 2/8. Kanske de läst ovanstående eftersom jag varnat dem för att de skulle svartlistas. Nåväl rätt ska vara rätt och nu är allt uppklarat så därför lämnar jag denna rapport.
    Svara

  2. Deras personal har nog en högre utbildning i att dupera folk. De låter så trovärdiga och lovar att visst ska jag få tillbaka pengarna bara jag gör si och så men inga pengar syns till och alla är lika oseriösa. Jag har pratat med Gun Isberg, Christoffer Svensson, Emma Johansson 2 ggr Anette Larsson 2 ggr.men ingen är seriös. Dessutom skickat brev och email.VARNING VARNING
    Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.