Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Hus-och-hem » Hus och hem

Hus och hem Articles

101: Grand-Prix

Som nybliven ägare till ett stort akvarium så la jag en order hos Grand-Prix. Den order innehöll olika dekrationer och akvariegrus. Jag fick en rabatt kod som jag kunde välja antagligen 5 %..


102: tag ej anställning

Hejsan. vill bara varna för cka entrepenad.Har sj i skrivande stund ej fått lön för arbete utfört i Juni månad. fått bo i en möglig husvagn med allt för många människor i. då man..


103: EASY PLANT SCANDINAVIAN AB

Mailat 29 Juli om att varan var defekt pga den förseenade leveransen (tog 32 dagar mellan att beställningen bekräftats till att varan kunde hämtas ut), mailat ett flertal gånger efter det samt..


104: Pippilotta

förbetalde via mitt kort, skulle jag inte heller gjort. leveransen kom men saknades flera artiklar som jag betalt för och skötväskan levererades i fel färg utan förklaring. mailade företaget..


105: Cka Entreprenader Ltd

Beställde ett tak byte av cka entreprenader 8 juni 2009, som skulle ta 8,5 dagar plus några dagar om det regnade. Allt var bra till det började regna då packade de ihop och åkte iväg och..


106: Fastighets AB Rosvik Falköping

Jag började en provanställning på heltid 1 mars 2009, efter att ha jobbat sedan 1 september 2008 på halvtid. Blev lovad en del saker av "chefen" i Falköping som tex...


107: Varning New kitchen upplandsgatan

Efter att vi fått en offert på en bänkskiva och godkänt denna kom företaget hem till oss för att mäta ytorna och diskutera hur vår nyinköpta diskho skulle kunna limmas på bästa sätt. Allt..


108: Undvik att göra affärer i telefonen

Gula Företagssidorna utger sig för att uppdatera telefonuppgifter i katalogen. Vi fick intrycket att det gällde uppgifter i den vanliga telefonkatalogens gula sidor. Det var telefonförsäljning..


109: KAKELBUTIK FRÅN KARLSKRONA

I februari 2009 hade de satt in annonsen i Jönköpings-Posten. (I annonsen framgick inte företagets verkliga namn som ni kan se länk <a:..


110: Varning för MYCKET oseriös lägenhetsuthyrare

Har du tankar på att hyra lägenhet i Frillesås (Kungsbacka) vill jag varna dej för en man som gärna hyr ut sin lägenhet i det huset han själv bor i. Huset består av 2 lägenheter varav..


111: Varning för Klippo Gräsklippare

Den stora röda aluminiumkåpan sprack på gräsklipparen och motorn lossade. Klipparen var cirka 5 år gammal. Vid kontakt med Klippo sa de först "konstigt det har aldrig hänt..


112: Köttbussen i norrort HB

Mycket trevliga försäljare som säljer färskt kött vid dörren. Dock ingen aning om de regelverk som följer med vid försäljning vid dörren. Vi ångrade köpet och företaget vägrar ta..


113: Pippilotta.Se - VARNING!

Vi beställde en väska från Pippilotta för 1195kr. Den kom snabbt men den var trasig. Ett uppenbart fel, hela dragkedjan var av. Vi skickade tillbaka väskan med mail som sa vad felet var. De..


114: Bumbi bygg/Hampus /Johnny

Vi har anlitat ett företag som heter Bumbi bygg med Hampus ********** i spetsen och Johnny **** som styrelseledamot i företaget.Revisorn har avgått!?.Företaget har funnits i olika kosulationer..


115: Furniturebox

Företags logistik fungerar inte över huvud taget och de har en fruktansvärt dålig kundservice. Faktum är att vissa tydligen lägger på i örat på en.Efter en enorm mängd med E-mail så..


116: EJ REKLAM

Att flera gånger i veckan köra dessa pappersberg till insamlingsstationen går alltså att slippa. Börja med att sätta upp en EJ REKLAM dekal på brevlådan. Själv köpte jag min på..


117: Varning för Hafa badrumsskåp

Vi köpte Hafa badrumskåp Gustav 120 cm, för ca 7 år sedan. Redan efter ett halvt år gick det över gångjärnet söner på skåpet och den högra spegeldörren for ner i stengolvet. Som tur..


118: Wallinders Golvslipning Gävle

Om du vill ha ditt golv omslipat i Gävletrakten skulle jag enligt min åsikt vara väldigt försiktig med Wallinders Golvslipning AB. Jag hade ett muntligt avtal med dem där kostnaden inklusive..


119: Furniturebox.se varning

Har du någongång tänkt att handla av Furniturebox.se? Gör INTE det!Dom har sjukt långa leveranstider. Skitdåliga kundservice öppettider och så otrevlig personal. Dessutom kommer dom med..


120: Furniturebox.se

För ungefär 5 månader sen, dvs aug 2007 gjorde jag en beställning från ett internet företag vid namnet "furniturebox" . Deras slogan är "dyra..


121: Aktsam tar inte ansvar

Köpte en ny BMX-cykel till min 12 årige son som trots att den var låst med godkänt lås blev stulen kort därefter utanför hans skola. Min son är skriven hos..


122: Varning för oseriösa fastighetsmäklare

En fastighetsmäklare från Svensk Fastighetsförmedling i Vallentuna har sagt upp sig på egen begäran samt avsagt sig sin mäklar license sedan det uppdagats att han..


123: Grävjobb

Bedrägeri i entreprenadbranchen


124: El leverantörer

Uppsala Elförsäljning AB går i mot Elkonsumenternas Elrådgivningsbyrå´ns rekommendationer att vänta med ikraft trädandet av avtalet tills det tar naturligt slut hos Dalakraft, det är..


125: Hyresgäst får finna sig i 3G-mast

En av bolagets hyresgäster hade begärt att Stockholmshem skulle ta bort sändarna, då de innebär en hälsorisk och en större förändring för boendet i området. En namninsamling bland..