Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Hus-och-hem » Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Webbadress: http://
Företagsnamn: Laurentiu Stanus Eget företag / Balan Måleri AB
Var hände det: upplands väsby
Namn på produkt / tjänst: REnovering
Värde på förlust (kr): ?

Skribent: Smedby

Lång lång historia kort.


Har råkat ut för hantverkare som är så oseriösa som det bara finns.


Efter ingånget kontrakt där de konstaterat att de har alla (!) behörigheter som behövs, började problemen med förseningar på förserningar. Bedyringar att de ska komma och utföra arbetet, ständiga påminnelser från min sida. 


De har problem när de ska installera el, sätta upp badrumsmöbler, listan kan göras lång. 


När de sk. utför renoveringen som från början skulle ta max 30 dgr, men utfört på 70 dgr ansåg de att de var klara och det var småsaker som kvarstod.


Dessa småsaker var tex att man fortfarande inte satt upp min handdukstorkare, kakelplattor där flisor lossnat under montering, sprickor i fog, dåligt utfört "finarbete" såsom tätning, elen som inte var ok m.m.


Påtalade detta vid flertalet tillfällen och hantverkarna kom så småningom och utförde vissa av dessa justeringar 3 månader efter ingången renovering. Denna långa process är inte ok! 


Trots påtryckningar har jag ännu inte fått mina kvalitetsdokument, 7 månader efter det att de sk är klara med renoveringen!! 


Med elen har det varit fortsatt problem hela tiden och när jag skulle använda min spegeluttag för hårtorken för första ggn i november så slogs elen ut!  "Mina hantverkare" kom aldrig och jag tog in extern elektriker som kunde konstatera att det INTE var ngn behörig elektriker som installerat elen eftersom ALL JORDNING saknades och detta i ett våtutrymme där vi duschar=förenat med livsfara!!!


De vägrar nu tar sitt ansvar efter att de jordat viss del i badrummet där de då konstaterar att golvvärmen helt plötsligt inte fungerar....


Nu svarar de ej längre. 


ARN anmälan skickad!

Lägg till bild

Om skribenten


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1754 - Datum: Sat, 13 Feb 2016

Kommentarer

Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.