Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Hus-och-hem » Byggvaruimporten

Byggvaruimporten

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: bernd

Beställde altandörrardörrar och ett fönster i början av juni av ett företag bvimport.sverige@gmail.com med hemsida på Blocket.För att jag skulle få allt var jag tvungen att betala halva priset i förväg ,då mina mått avvek från standard. Detta skulle beställas i Tyskland Jag fick avtal med Fskattnr. Efter ett antal påstötningar då olika bortförklaringar som stort jobb sjukdom hotade jag med polisanmälan,anmälan till skattemyndigheter och listning hos Blocket. Då hörde en förtvivlad Hendrik som jag hela tiden haft mailkontakt med av sig och ville få en ny möjlighet att komma med våra färdiga varor. Detta gav jag honom och har sedan inte hört något mer från honom eller en Christian. Hendrik är skriven i Sverige. Detta handlar inte bara om pengarna utom att hela mitt bygge blivit försenade med över en månad sedan första lovade leverans den 5 juli.


Dom går ut med att dom säljer alla sorters byggmaterial till billigaste pris då dom säjer att all kommer direkt från fabrikerna i tysklnad.

Lägg till bild

Om skribenten


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 2193 - Datum: Wed, 1 Aug 2012

Kommentarer


 1. hur har det gått för alla som beställt.
  jag har blivit lovad pengarna tillbaka, har det löst sig för er?
  Svara

 2. Hej!
  I våras, tidigt i april, beställde vi två fönster från dem som inte vi sett röken av. Just nu har jag lite gett upp tanken på att få verken pengar eller fönster. Det senaste numret jag fick var 0706031860, men har inte fått något svar där. Otroligt trött på detta så det kommer inte bli några fönster innan vintern, tyvärr.
  Svara

 3. Hej!
  Vi hr också beställt en altandörr av dom.,trevlig kontakt, fin hemsida. Vi är lovade leverans den 14/8 men sedan jag betalat in 50% av pengarna förra veckan har jag inte fått svar på mina mail..trodde först det berodde på sjukdom eller dylikt men nu börjar jag bli orolig..har du fått tagi dom på något telfonnummer?
  Svara

  • Hejsan ! Har blivit utsatt för exakt de du skriver ! Sjukdomar och vise versa ! Hur har de gått för er ? Samma här bygget blir försenat ! Får man tag i den där jävla christian så ska jag deklarera hur fan man levererar grejor i tid !
   Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.