Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Hus-och-hem » Vi vill varna alla för Jonstorps Måleriservice (JMS)!

Vi vill varna alla för Jonstorps Måleriservice (JMS)!

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: Tryggo

Vi vill varna alla för Jonstorps Måleriservice (JMS)! Kunden har alltid rätt - Glöm det!

Efter avslutat arbete hos oss fick vi en extremt saltad räkning på ca 3ggr mer extra arbete än vad vi förväntat. Detta var på en epostad faktura med en dags förfallodatum och texten "Var vänlig betala snarast". Vi förstod genast att något var fel och ett möte med arbetsledaren bekräftade även detta och vi kom överens om att bara 1/3 av det fakturerade skulle betalas, vilket vi också gjorde.

Trots det vägrade JMS ändra fakturan och vi bokade in ett nytt möte tillsammans med JMS och arbetsledaren. Ingen av dem dök upp och ingen av dem lämnade varken före eller efter någon förklaring till detta. Några dagar senare fick vi ett kort mail med texten "Ärendet tillhandahålls för tillfället av vår advokat! Ha en fortsatt trevlig dag!". När vi fick detta mail hade vi trots upprepade förfrågningar fortfarande inte ens fått en sammanställning på vad som var upparbetat och vad det var som skulle ha tagit så onormalt lång tid!


Samtidigt gick det inte längre att få tag i arbetsledaren och vi märker vid flera tillfällen att han aktivt tryckte bort vårt samtal. Vi försökte få JMS att kontakta arbetsledaren, men även detta visade sig vara lönlöst trots att de påstod sig ha fortsatt dagliga kontakter med honom.

Bara en dryg vecka senare får vi brev från Kronofogden angående fakturan.

Detta är ett riktigt bedrövligt bemötande som inte så lite gränsar till utpressning!


P.S. Arbetsledarens namn är Krzysztof Szarzynski som påstår sig driva företaget Kristoffers Byggtjänst med 12 anställda. Detta företag går inte att hitta på någon företagslistning (t.ex. www.allabolag.se) med någon stavning. (Han finns dock med som egenföretagare.) D.S. 

Lägg till bild

Om skribenten

Husägare med ett barn, arbetar som konsult på tillverkningsindustrier. Har god koll på hur lång tid ett renoveringsarbete i stil med det utförda tar, både pga egna erfarenheter och på ett brett kontaktnät.


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1499 - Datum: Wed, 30 Jan 2013

Kommentarer

Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.