Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Industri och transport

Industri och transport Articles

1: Ej utbetald lön

Bromma Buss AB anställer chaufförer men betalar inte ut regelrätt lön som dom ska, till sina anställda. De har en oerhört hög omsättning på anställda eftersom ingen vill vara kvar så..


2: Varning för denna flyttbyrå

En stor varning utfärdas för att anlita denna flyttbyrå.Tidigare omdömen på andra websidor, bl.a. Eniro, samt min egen erfarenhet visar klart och tydligt att företaget använder oseriösa..


3: Ej professionellt utförd rökrör och vedspis - Kristinehamns murningstjänst AB

Varning för Kristinehamns murningstjänst AB!  Jag köpte en vedspis som som VD Magnus Melin skulle sätta på plats med alla rörtillbehör. Som ni ser ser på bilden som han har tagit själv dvs..


4: Locadi

Har en vara som har fastnat i franska tullen för att Locadi inte har sina papper i ordning , dom verkar inte bry sig , går inte att få något svar från dom , ingen..


5: Undvik Europaspecialisten.com för transport inom Europa

Detta hände mig: Jag beställde transporten från Stockholm till Bryssel i slutet av Decemeber och vi kom överens om leverans datum vecka 1-2. Man kom som lovat för..


6: RN-frakt

sa upp mig under min tjänstledighet hos företaget och då började problemen även för mig som för många andra utav mina tidigare kollegor som slutat. Dom försöker lura  av en pengar..


7: Taxi Malmö - en dyr taxi

Tåget ifrån svågertorp var ordentligt försenat en söndag kväll, så vi bestämde oss för att ta taxi (för att sen få pengarna från skånetrafiken). Vi kom fram till en taxi med en bekant..


8: TNT

Beställde varuprover från ett företag i Kina. 3 dagar senare finns paketet på Arlanda. därefter ska TNT leverera det till dörren och vad händer.. En vecka (!) senare efter otaliga..


9: Posten AB

Mig veterligen är Posten AB det enda Svenska företag som inte tar ansvar för sina tjänster. Jag har blivit utsatt för stöld av Posten AB. Skickade ett postförskott brev som aldrig kom..


10: Posten - ett företag att absolut inte lita på

Jag skulle beställa en transporttjänst för ett ömtåligt gods där det var oehört viktigt att leverntören dels skulle hantera godset varsamt så det inte skadades och dels skulle leverera i..


11: GHT Logistics

Företaget GHT Logistics i England är en bluff. Dom har kopierad adress och org.nr från ett företag som heter Logistics GHT Ltd i England. Allt verkar ok och eftersom man kan söka på org,nr och..


12: Varning för Assa 2000 Evo

  http://youtu.be/kvrkLMUiYqM     Trodde ni att ni var säkra med erat nya lås Assa 2000 Evo? Då ska ni se den här filmen som finns på Youtube.com upplagd av ghostburglar: I ärlighetens..