Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Industri-och-transport » Undvik Europaspecialisten.com för transport inom Europa

Undvik Europaspecialisten.com för transport inom Europa

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: freeindy

Detta hände mig:

Jag beställde transporten från Stockholm till Bryssel i slutet av Decemeber och vi kom överens om leverans datum vecka 1-2. Man kom som lovat för upphämtningen och begärde betalning samma dag som faktura var skriven, 2 dagar efter. Mycket märklig tyckte jag men betalade ändå.

Jag hörde inget från dem efter detta och kontaktade dem per email i mitten av vecka 2 för status. Dan efter fick jag mailet om att transporten skulle ha levererats dan innan jag jag kontaktade dem. Tydligen så kom man hem till mig, ringde på dörren och eftersom jag inte var hemma fortsatte dom med min gods till England.


Chaffören kontakte mig samma dag och sa att han skulle komma dan efter, 5 på morrnen. För mig var det OK för jag ville ha mina saker. Sen ringde han ett antal gånger och ändrade sig till 7, 8.30 och till sist gick kopplingen sönder (vilket är sant, jag kollade up). Chaffören skulle kontakta mig dan efter om leveransen, men jag hörde inget, varken från honom eller företaget. Jag ringde chaffören och företaget men fick inget svar. Jag mailade ett argt epost, inget svar.


Så efter en vecka ringer chaffören upp helt plötsligt o säger att han kommer dan efter.


Till slut kommer han som lovat tack och lov. Men då visar det sig att 4 av mina 10 kartonger är blöta. Nu skyller chaffören på att det är ägarens fel etc p.g.a bilen skick etc. I detta läge hade jag ingen mer lust att bråka och ville bara få ett slut.


Jag råder verkligen alla som ska transportera inom Europa, håll er borta från detta företag. Det är inte värt att slösa sin energi i onödan. Livet är för kort för slängas i konflikter med såna människor.

Lägg till bild

Om skribenten

Jag är en privat person och har bott i 7-8 länder och arbetat. Men jag har aldrig varit med om nått likanande när det gäller en sån här usel service.


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1948 - Datum: Tue, 25 Jan 2011

Kommentarer

Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.