Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » It-och-media » IT och media

IT och media Articles

51: Varning för Cellit Sverige AB telemarketing och uppdragsgivaren Ventelo.

Som näringsidkare räknas även ägare för passivt  jord eller skogsbruk m. m. Vid telefonförsäljning av telefonabonnemang finns ingen ångerätt enlig konsumentköplagen för..


52: Varning ComHem

ComHem har 3 månaders uppsägning oberoende om man har bindningstid. För den som läser i "vilkor för privat abonnemang" på 10A section B, så får man hålla tungan rätt om man skall..


53: Besviken på Media Markt!

Jag köpte en dator för nästan 15.000, på media markt i norrköping.Men efter endast ETT år krashade den. Först fick HP den på sitt service och när jag fick tillbaka datorn, så var den i..


54: Varning för Lokaldelen

Lokaldelen ringde mig och vill säjla annonser och jag tackade besämmt nej. Nu har jag fått en faktura på 12 000 och på Lokaldelen hotar de att gå till inkasso om vi inte betalar. Nu kan jag..


55: sonys diktatur?

Vill varna för sonys envälde.Köper ni ps3,så var på det klara med,att ni inte äger ps3an. Den nya program varan 3,5 innebär att usb portarna är diseblade.Som ÄGARE kan man ej använda..


56: länsdelen

Jag blev uppringt av länsdelen i slutet av oktober. Hade just startat samarbete med lokaldelen och var hela tiden övertygat att jag pratar med sistnämda företag. Mycket skickligt gjört. Jag..


57: Jag blev lurad till en faktura

Jag har som du vet en hemsida där jag presenterar min verksamhet. I mitten av september anslöt jag denna till Googles tjänst AdWords. Tjänsten innebär att sökord knyts till sponsrade länkar..


58: Kvalitets-tid

...är ett riktigt skitföretag. För företagare som inte vill bli uppringda av telefonförsäljare. Totalt värdelös tjänst som kostar mycket och som inte går att säga upp, och som dessutom..


59: andreas christian efficiency online ab/ Nordic Ace/Ace Online

Jag blev uppringd av företaget som förklarade för mig att de ville göra en gratis hemsida med gratis webbsideoptimering mot att de fick använda mig som referenskund för deras kampanj i..


60: Canal +

När jag tecknade paketet "Canal+ total" i somras var det enta paketet som erbjöd alla kanalerna som Canal + har. Jag tecknade dom bara för att jag blev lovad att Canal + skulle satsa..


61: Varning för Nummerupplysningen.se

Massutskick med förtryckta kort innehållande standarduppgifter uppmanas näringsidkare uppdatera sina uppgifter för medverkan i deras katalog. Produktens utformning i form av ett erbjudande,..


62: Varning för Bloggpartner

Jag gick med på annonstjänsten bloggpartner.se och lyckades samla ihop 500kr.Har under en längre tid försökt få dessa pengar utbetalade men det kommer aldrig något från de som driver denna..


63: Dinasikt.se

Min sambo var en flitig marknadsundersöknings deltagare tills nyligen då hon flertalet gånger svarat på hundra frågor och alltid fått samma svar - Du är inte..


64: Glocalnet = Slavkontrakt

Har suttit i telefon samanlagt 225 timmar i 4 månader, pga att jag inte har någon uppkopling, dom bollar mej mellan olika personer från faktura avdelning till support och 100 tals..


65: flexerasoftware

Undvik dettamycket obehagliga företag! De är grymma på att ta betalt och slingra sig och sedan ta ännu mer betalt för sin urusla produkt!! Hade det bara varit för buggarna så hade jag inte..


66: Varning för waplotto.net

Detta är ett företag som skickar ut sms med ett välkomst meddelande till eurolotteri och kod för att du ska kunna logga in. Om man gör detta så blir man automatiskt medlem utan ngn form av..


67: Symantec

Symantec har nu i två år, trots att jag kontaktat dem flera gånger om saken, sänt mig mail om automatisk förnyelse av "min" prenumeration av deras produkter. Betalning sker via..


68: Tele2 urdålig service!

HAr tidigare inte haft åsikt om företaget i fråga tills jag en dag skulle ta över ett tfnnr från mitt företag, för att det inte skulle uppstå några oklarheter ringde vi upp både privat..


69: fotbollströjor

KÖP INGA TRÖJOR FRÅN FOTBOLLSTRÖJOR.COM. HAR BLIVIT LURAD. DET ÄR BARA EN FEJKSAJT.


70: Bluffaktura från Enironet

Idag 4 februari fick jag en bluffaktura från Enironet, som jag tack och lov blev misstänksam emot. Försökte att ringa deras telefonnr, för att fråga ut dem - men det är ständigt upptaget...


71: Tre

I somras blev jag försenad med räkningarna på grund av att jag var bortrest. När jag kom hem på fredagen (mitten av månaden) såg jag att räkningen till Tre inte blivit betald - jag hade..


72: Fujitsu Siemens

Jag ringde Fujitsu siemens support idag. I hopp om att få hjälp med att fixa vissa småproblem med min laptop. Mest gällde frågorna grafikkortet och fläkten som låter som en..


73: Företagsdelen.se Lurendrejeri!

Passa er för företagsdelen.se som ringer upp och låtsas vara Eniro. Samt rabblar på om gamla uppgifter skall vara eller ändras så man tror att man redan har ett "abbonemang"..


74: Tele2 bredband via kabel-TV

Jag har felanmäld mitt bredband till tele2, får meddelande om DNS-problem, men tele2 vill inte felsöka och vill att jag ska testa en annan datoren, men jag kan ej testa för att jag känner inte..


75: Falska fakturor Lehmann communication ab

Falska fakturor skickas av Lehmann communication ab 556719-3890 och Scand Trade Ltd GB572592 (registrerat i England). Båda företagen ägs av Patrik Mattias Lehmann Larsen och Christl Mariette..


76: ice.net

Omöjliga att komma i kontakt med svarar ej på skickat rek.post.har skickat tillbaka  modemen på rek.men de skickar fortfarande fakturor har skickad även till inkasso.Har även faxat för att..


77: Telia

Har ringt till telia många gånger om mobil bredbandet,  olika problem hela tiden! Ingenting händer, ibland kommer svar att modem har fel, ibland dom hittar ingen fel! Ingen bra felsökning!..


78: ACE online

Jag nu känner mig väldigt lurad av ACE online så jag vill varna alla för hur svårt det är att bli av med dessa typer. Jag blev uppringd av en försäljare som var väldigt trevlig och han..


79: Bojkotta Telenor

Jag var en missnöjd Telenor kund när jag gick in o affären för att titta på en mobil. hade ingen tanke på att köpa något abonnemang eller liknande. Men efter lite prat om mobiler så..


80: Dialect Kundservice AB

Oseriös telefonsäljare som blåste mig totalt. Det han lovade visade sig vara fullkomligt grundlöst. De nekar mig min lagstadgade rätt att inom två veckor häva köpet, då de menar att jag..


81: Newsdesk

Vi har varit företagskunder till Newsdesk, men valt att sluta använda tjänsten av interna skäl. Har vid minst 3 tillfällen påpekat detta för Newsdesk, som ändå fortsatt att höra av sig till..


82: Hempris.net

Jag fick en faktura hemskickad av hempris.net. Jag har inte varit inne på deras hemsida personligen och bett om en bostadsvärdering men fick ändå hem en värdering och en faktura på 499:-. I..


83: VLC för 60 kronor

På sidan http://www.shareware-sw.com/lv/group/view/kl36434/VLC_Media_Player.htm kan man ladda ner VLC. Men när man kör installationsprogrammet kommer det upp ett meddelande att man måste skicka..


84: Varning för bluffkatalog - Länsdelen.se

Jag blev uppringd av en katalog som kallas för Länsdelen.se. De påstod att jag varit med innan och att det var nu dags att förnya annonsen. De sa att de talat med mig förra året. Men det de..


85: Bluff

Vi har upplevt samma sak som Björn Welin i Sundsvall.Vi tänker aldrig betala och har polisanmält saken.


86: Fotograf Laila i Västerås

Jag gifte mig i Västerås i en drive-in vigsel. Där stod Laila, och frågade om hon fick fotografera oss. Fotograferingen skulle bara kosta 400kr och hon påpekade att detta var väldigt billigt...


87: VARNING FÖR RADIOTJÄNST!!!

VARNING! VARNING! VARNING! Vill varna för Radiotjänsts nya metod för att driva in TV-avgiften! Numera skickar nämligen Radiotjänst helt godtyckligt fakturor för..


88: Varning för Sign On

Jag är så trött på alla telefon skojare och bluff fakturor som ramlar ner. Det värsta är all tid man måste lägga på att bli av med kraven. Vårt företag harvarit verksamt sedan 1971 och har..


89: Strul på 3.

Som kund hos 3 för bredband och innevarande mailbox har den strulat sedan jag blev kund för tre år sedan. Nu har jag inte kunnat få fram mina mail på 4 veckor, senaste veckan har jag inte..


90: Varning för bredbandsbolaget

Reklammerade till slut tjänsten när BBB inte kunde få tjänsten att fungera. Tjänsten har inte fungerat tillfredställande under flera år och man har gjrot otalig..


91: Säg Nej tack till Nejtack.net

Köp inga tjänster av nejtack.net du blir bara lurad tjänsten funkar inte och du betalar för första året sedan måste du säga upp ditt abonemang innan första året gått ut men dom skickar..


92: Kontorsgrossisten AB

Återigen ett oseriöst företag som hävdar att dom säljer kontorsmaterial. Detta företag lägger in dig som kund utan att du varit i kontakt med dom på något sätt och skickar dig en faktura..


93: Erbudande som ser ut som en faktura

Vill varna för ett erbjudande som ser ut som en faktura! Lätt att ta > fel fäör en vikarie. > ProMedia Kontor&Data sänder ut ett erbjudande som ser ut som en faktura. ..


94: Active24 - oseriöst företag

Jag har sagt upp mitt abonnemang och får påminnelsefaktura med inkassokrav. Jag har mailat, ringt, faxat och skickat brev utan resultat. Detta har pågått i tre veckor och när jag ringer och ber..


95: oseriöst bredband företag

E-phone eller Perfect Communication AB . Jag villvarna för detta företag . Det är en internetleverantör under Stadsnät som marknadsför3 månader abonnemang och tre månader uppsägningstid men..


96: oseriöst företag

Detta företag tar 5000:- + moms för 5000 klick för att synas på internet . När man söker på de olika sökorden man har kopplat till sin sida kommer inte näringsportalen upp överhuvudtaget..


97: VARNING för Euro IT Solutions

Hej !! Jag har sedan ett par år haft ,och har ännu - tyvärr-ett webhotell hos detta företag. Bestämde mig redan 2007 för att byta , då jag tyckte det var onödigt dyrt.Sände uppsägning i..


98: Bedrägeri med smyginspelning

Din Del ´s annonsförsäljare ringde  ( och det var verkligen från DinDel och inte den där kriminelle typen som utger sig för att vara från dom och sen..


99: Vilseledande Reklam utskick av Ratsit.se

Är medlem hos Ratsit.se och fick ett sk Partner erbjudande på Gratis Visit kort och även en hållare i utskicket framgick inget av att något skulle kosta det skulle vara helt gratis.Gick in..


100: Varning för Playzone i Kalmar

Varning för nätbutiken Playzone i Kalmar. Tidigare i veckan drog företaget igång en annonkampanj med tv-aparater, spelkonsoler och spel till priser under inköpsnivå...