Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » It-och-media » Delta Service

Delta Service

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: Klacksparken

Delta Service är Tele2:s "lagningsverkstad" dit man skickar sin mobiltelefon om något skulle vara fel. 


Vi hade problem med batteriet (och inom garantiperioden) varpå den skickades in. Inom någon vecka återkom telefonen med fixat batteri och uppdaterad mjukvara DOCK var hela skärmen spräckt. Kontakt togs direkt med Delta service som hävdade att det var transportskador som orsakat det. Problemet där är att kartongen var oskadd, bubbelplasten och pappret likaså, även skyddsfilmen som låg på telefonen . Inget tyder på att det skulle ha varit transporten som orsakade skadan, snarare ett oförsiktigt hanterande. 


Telefonen skickades tillbaka eftersom telefonen återvänt i ett värre skick än när den skickades. Utan att ha fått ett godkännande från mobiltelefonens ägare fixade de skärmen vilket skulle kosta 2000kr. Detta ville vi såklart inte heller betala, trots att de redan skickat ut telefonen. Tele2 ville inte kännas vid ärendet utan överlämnade allt ansvar till kunden. 


Eftersom vi inte betalade de 2000kr skickades den åter till Delta Service. Kort därefter hörde de av sig och sa att de låter den ligga i sex månader, efter att tiden gått ut slänger de telefonen.


Så i drygt 3 månader har vi varit utan telefon, fortsatt fått betala mobilräkningarna från Tele2 plus nu 2000kr om vi ska få tillbaka telefonen. 


Delta Service medger att den var bra gott skick men har ingen förklaring till varför bara telefonen var skadad och inte emballaget (om det nu skulle ha varit en transportskada). 

Lägg till bild

Om skribenten

En vanlig person med en smartphone. Besitter inte den tekniska  kunskapen att laga själv.

Är förmodligen mer enveten än många andra som skulle betala för att få det överstökat. 


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 2151 - Datum: Tue, 2 Apr 2013

Kommentarer

Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.