Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » It-och-media » Ink Europe Luras, säljer kopior!

Ink Europe Luras, säljer kopior!

Webbadress: http://https://www.inkeurope.eu
Företagsnamn: Inkeurope
Var hände det: Genom mejlkontakt med InkEurope
Namn på produkt / tjänst: Apple Macbook Magsafe laddare, 60W - till Macbook och Macbook Pro 13"
Värde på förlust (kr): 337

Skribent: Throllv

Ink Europe säljer kopior på Apple-laddare, men de skriver att det är Apple laddare. När jag kontaktar dem och påpekar detta så vägrar de betala tillbaka. De vägrar skicka retursedel, eftersom de tycker jag ska betala frakten när jag har öppnat varan. De tycker att jag ska skicka det till en adress som de ger mig och dessutom ge dem mitt kontonummer för att få pengar. När jag påpekar att det inte är så det funkar fortsätter de bara säga samma sak. Jag försöker klart och tydkligt säga till dem att de får skicka mig en retursedel så att jag kan skicka tillbaka varan, men de vägrar.


Inte nog med detta, så är dessa laddare livsfarliga. De blir så varma att de kan börja brinna. Den jag köpte brände sönder stiften på laddningsingången på min macbook. Som tur var fick jag ersättning från mitt försäkringsbolag. Men jag råder alla att hålla sig borta från detta oseriösa företag!


Och sist men inte minst. De vägrar även svara på svenska! De har alltså en hemsida på svenska men kan inte svara mig på svenska, utan skriver på danska vilket gör det ganska svårt för mig att förstå vad de pratar om. Det påpekar jag också, att jag vill att de svarar mig på svenska. Men det menar de att de inte kan alltså.

Lägg till bild

Om skribenten


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1378 - Datum: Fri, 21 Oct 2016

Kommentarer

Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.