Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » It-och-media » länsdelen ab

länsdelen ab

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: JimmySvärdhagen

Jag blev idag uppringd av en säljare från ett företag som heter länsdelen ab. Jag har aldrig varit med om en så otrevlig och aggressiv säljare. Samtalet avslutade han med att kalla mig för "idiotjävel".. Han undrade om jag var nöjd med mina sökord eller om jag ville komplettera. Jag poängterade att jag inte vill vara med och har heller aldrig godkänt något löpande abonnemang. Han hävdade att det fanns en inspelning, vilket jag nekade till. Men jag kunde få lyssna på den om jag betalade nånstans runt 1700kr!!! Seriöst företag.. Han sa att det kommer att komma en räkning som skulle gå vidare till inkasso om jag inte betalade honom. Jag sa faktiskt till honom att han var den mest oprofessionella säljare jag talat med, varpå han stolt berättade att han tjänade 109000:- i månaden. Seriös säljare..


 


mvh


 


Jimmy

Lägg till bild

Om skribenten

Företagare i Jönköping

 


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 7056 - Datum: Tue, 12 Apr 2011

Kommentarer


 1. Jaha, det är alltså inte bara jag. Idag fick jag fakturan på daladelen.se efter att Jan Persson på länsdelen ringde mig och sa att han bara skulle kolla att uppgifterna stämde från förra året. Dum som jag är så trodde jag att det handlade om katalogen lokaldelen och sa ja. Nu har jag satt upp texten "säg inte ja till några beställningar på telefon, be om skriftlig offert" på min dataskärm. Ett bra tips som vidarebefordrar här. Hoppas jag klarar det nästa gång det ringer nån försäljare.
  Svara

 2. Detta hände mig också. Vilka skojare de heter Lansdelen Norden AB. De har inte ens en hemsida. De sa att mina klick på Google hade tagit slut. Fattade ingenting. De sa att vi hade ett avtal men vi har aldrig varit kund hos dem. Vilka skojare.
  VD i bolaget heter ******** och är en riktig skojare.
  Svara

 3. Här får ni Lansdelen Nordens tele nummer
  070-000 12 81
  070-000 12 82
  070-000 12 83
  070-000 12 84
  070-000 12 85
  070-000 12 86
  070-000 12 87
  070-000 12 88
  070-000 12 89
  070-000 12 90

  Svara

 4. Länsdelen Norden AB ringde idag och försökte komplettera in fler sökord så att de kan skicka ny faktura efter en sk. prövotid på 3 månader som de påstod de skall ha skickat ut för ett tag sen? Och nu ville de skicka en faktura?! PÅ vad? sade jag och dementerade att jag beställt något och då lade de på luren??

  Svara

 5. Jag var med om samma sak nyss, påstod samma sak det där om jag ville kompletera mina sökord, och jag sa att jag har inte gått med på detta, men det hade jag visst enligt killen i telefonen, jag hade fått ett brev och svarade jag inte på det blev det automaiskt bindande 12 månader, och jag sa att jag känner inte ens igen namnet på företaget, då påstod han att det fanns en inspelning men den var jag tvungen att hämta ut på inspelningscentralen sa han .... och att han skulle ringa upp på fredag då jag hade kollat upp detta, han poängterade oxå att det kostade ganska mkt att plocka ut sin inspelning........ ialalfall så sa han att hans chef hade sagt (han gick iväg några sek och pratade med sin "chef" ) att eftersom det blev såhär olyckligt så skulle jag endast få betala halva års kostnaden eftersom jag inte ens sett brevet ! eh..... det kunde han såklart glömma, och han skulle ringa på fredag!

  FYFAN SÄGER JAG BARA!!!!!!!!!!!
  Svara

 6. Jag var med om samma sak nyss, påstod samma sak det där om jag ville kompletera mina sökord, och jag sa att jag har inte gått med på detta, men det hade jag visst enligt killen i telefonen, jag hade fått ett brev och svarade jag inte på det blev det automaiskt bindande 12 månader, och jag sa att jag känner inte ens igen namnet på företaget, då påstod han att det fanns en inspelning men den var jag tvungen att hämta ut på inspelningscentralen sa han .... och att han skulle ringa upp på fredag då jag hade kollat upp detta, han poängterade oxå att det kostade ganska mkt att plocka ut sin inspelning........ ialalfall så sa han att hans chef hade sagt (han gick iväg några sek och pratade med sin "chef" ) att eftersom det blev såhär olyckligt så skulle jag endast få betala halva års kostnaden eftersom jag inte ens sett brevet ! eh..... det kunde han såklart glömma, och han skulle ringa på fredag!

  FYFAN SÄGER JAG BARA!!!!!!!!!!!
  Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.