Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » It-och-media » Varning för My-Phone.se!!!

Varning för My-Phone.se!!!

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: Límito

Hej


Jag skulle vilja varna för My-Phone.se som säljer mobilskal på nätet via sin hemsida www.my-phone.se. Vi beställde skal på deras hemsida och var tvungna att betala med kort i förväg då det var enda alternativet. Några skal dök aldrig upp och det var flera månader sedan.


Vi har försökt komma i kontakt med dem via otaliga skickade mail som de struntar att svara på. På deras angivna telefonnummer svarar de heller aldrig. För oss verkar hela företaget bara vara en bluff för att lura folk.


 

Lägg till bild

Om skribenten


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1590 - Datum: Tue, 4 Dec 2012

Kommentarer


  1. Vi gjorde en polisanmälan när vi drabbades. Vid det tillfället fanns det minst 3 st polisanmälningar mot personen bakom företaget Aziz Krenzi född -89. Tyvärr så lades alla tre anmälningar ned vid det tillfället trots att polisen fick personnummer och information från Payson vilka transaktioner som gjorts på hans Payson-konto. Inte ens hemsidan togs ned utan han kunde fortsätta att lura andra så att ännu fler drabbades, som du. Bedrövligt skött av polisen tycker jag som i detta fall fick all information serverat på ett silverfat.
    Svara

  2. Det äår samma visa här! Beställde 22/6 2013 o inte fått mina skal ännu! Vad gör man åt det?
    Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.