Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Jobb-och-utbildning » Solna Invest AB i Solna Stockholm Oseriösa?

Solna Invest AB i Solna Stockholm Oseriösa?

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: Floke

Bakgrund

Gick en säljkurs 2007 och såg min chans att få praktisk erfarenhet när företaget sökte säljare av certifierade kassaregister eftersom jag var arbetslös. Den nya skattelagen tvingade alla som sålde varor och tjänster mot kontant betalning att skaffa dessa kassaregister.

Eftersom jag var arbetslös och gick på A-kassa fick jag inte tjäna några pengar. För att få min praktikplats och göra det intressant för företaget och för att inte bryta mot arbetsförmedlingens regler erbjöd jag företaget min provision. Praktiken varade mellan oktober till december 2009.

Jag blev lovad 2000 kr för utlägg i form av telefonkostnader och kopieringskostnader av reklamblad och beställningsordrar (utskrivna på egen privat skrivare) och lite rese ersättnig.

När jag slutade i december 2009 fick jagen delbetalning på 500 kr, men resterande 1500 kr har jag ännu inte fått, trots ett antal påstötningar.

Provisionen som jag överlät uppgick till drygt 15 000kr.Lägg till bild

Om skribenten

En för praktiken tacksam, men för ej utlovad ersättning MYCKET besviken praktikant.

Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1599 - Datum: Sat, 24 Jul 2010

Kommentarer

Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.