Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Konsument bemötande

Konsument bemötande Articles

1: Usel service

Jag bifogar ett mail som jag skrev till Electrolux kundservice för ca 1 vecka sedan och som jag tycker sammafattar det inträffade ganska så väl. Detta är andra gången vi tvingas vända oss..


2: Oseriöst på RIKTIG KAFFE, oärlig personal

OBS! Var vaksamma om ni kommer i kontakt med detta bolag. Vi köpte i somras en glassmaskin av märket NEMOX PRO 1700 för priset 7595:- SEK samt en extra behållare för 999,95:- SEK. Efter att..


3: Passa Er för Priceitch

Värdelöst! Helt katastofalt. Deras kundservice är ett rent skämt. Gjorde beställning på två klockor, varav en var obrukbar, mailade kundservice om att det var fel på varan och fick efter..


4: Garantin följer ej med vid andrahandsköp

Vill varna för företaget Dustin som inte låter garantin följa med varan vid andrahandsköp! Alltså även om en vara köpt hos Dustin fortfarande har garanti och kvitto mm finns så följer..


5: VARNING VARNING REDBET.COM

VARNING (http://www.redbet.com) VARNING   Vill varan för betting företaget redbet.com som stjäl pengar från sina spela med krångliga och mycket OSERIÖSA villkor. Konfiskerade över 8000 kr..


6: Flyttstäd/Målning

Vill ni anlita ett företag som tar betalt för att slarva? Då är detta företag helt rätt för er! Vi köpte en lägenhet ostädad och fick då pengar av säljaren för att anlita en städfirma,..


7: Påhittat kundavtal Canal Digital

Vi har haft Canal Digital som tv leverantör 2012 med 2 abonnemang kopplade till autogiro. När vi kontrollerade kontoutdrag upptäckte vi att dom debiterade mer än som stod i abonnemang. Vi..


8: Luleå Rörservice AB - Oserös hantverkare

Jag vill varna alla för ovanstående företag. Det är ett enmansföretag, och ägaren-  Lars Halsius- verkar vara helt utan samvete och saknar kommunikationsförmåga.  Han informerar inte..


9: FY FÖR TELENOR

I höstas tecknade jag ett mobilabonnemang hos TELENOR (i butik) i mitt namn eftersom min mamma låg dödssjuk i cancer och inte kunde ta sig till affären själv och jag inte kunde teckna ett..


10: Boxer

Dåligt bemötande från Boxer teknisk support. Fel leverans av CA-modul och vill inte byta ut till en annan version för att kunna ta emot HD-kanalerna.


11: Varning för Pixmania!

Vi rekomenderar ingen att handla av Pixmania efter att vi blivit oerhört dåligt behandlade av dom. Problemet är att dom har avtal med andra företag som säljer sina varor via Pixmanias hemsida..


12: Varning för Hälsorutan

Hälsorutan skickade mig fakturor på skulder som inte fanns, utan berodde på att de räknat fel på moms, så de lovade att makulera. MEN några månader senare så fortsatte eländet, nu med..


13: Handla aldrig någon ifrån www.pieceofnorway.se

Jag vill varna alla som har tänkt att handla ifrån Piece of Norway. De är ett mycket oseriöst företag som varken svarar på telefonnumret på deras kundtjänst eller på deras mailadress. Jag..


14: New Kitchen-Upplandsgatan

hej, Har haft att göra med New Kitchen på Upplandsgatan i stockholm under hösten och jag måste säga att jag aldrig stött på ett företag med så bristfällig service och i grunden dålig..


15: oseriös firma

Köpte en dvd bilstereo från tereteknik i sollentuna.Installation skulle ta en timme. Det tog dagar, fick betala kontant, fastän jag ville betala med kort, fick ingen kvitto, stereon funkade..