Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Konsumentbemotande » Oseriöst på RIKTIG KAFFE, oärlig personal

Oseriöst på RIKTIG KAFFE, oärlig personal

Webbadress: http://http://www.rigtigkaffe.se/
Företagsnamn: Riktig Kaffe
Var hände det: Webshop
Namn på produkt / tjänst: Glassmaskin Nemox PRO 1700 med extra behållare
Värde på förlust (kr): 999,95:- SEK

Skribent: cgx

OBS! Var vaksamma om ni kommer i kontakt med detta bolag.


Vi köpte i somras en glassmaskin av märket NEMOX PRO 1700 för priset 7595:- SEK samt en extra behållare för 999,95:- SEK.


Efter att först fått vänta längre än nödvändigt får vi en glassmaskin som inte fungerar. Den klarade inte avv att kyla vilket är en förutsättning för en glassmaskin. Företaget ber oss skruva isär maskinen... FEL 1. Om du börjar skruva gäller inte försäkringen FEL 2 mm. OJOJOJ hur tänker man här.
Vi hävdar att vi inte betalat för detta utan kräver en fungerande maskin. Då vill de att vi returnerar så de kan skicka den på service FEL 3.
Vi säger att vi vill häva hela ordern (glassmaskin och extra behållare). Allt skickas tillbaka i de förpackningar som RIKTIG KAFFE levererat tillbaka till Skanderborg i Danmark.
Efter flera påtryckningar, FEL 4, säger RIKTIG KAFFE att de skickat pengarna, dessa pengar kommer inte till mitt konto. Efter ytterligare påtyckningar så kommer beloppet för glassmaskinen.


Jag mailar återigen RIKTIG KAFFE och säger att hela beloppet INTE är insatt. Får tillbaka där de hävdar att de inte fått något annat än glassmaskinen... VAD SKA JAG MED EN BEHÅLLARE TILL UTAN TILLHÖRANDE GLASSMASKIN. Detta bevisar att RIKTIG KAFFE har oärliga personer som jobbar där.


Hur kan ett paket försvinna när det är väl förseglat ihop med med ett annat paket inuti ett stort paket?


Tråkigt att bli blåst på detta sätt. Första/Enda/Sista gången jag köper av RIKTIG KAFFEhttp://www.rigtigkaffe.se/sv/glassmaskiner/6149-nemox-gelato-pro-1700-glassmaskin.html


http://www.rigtigkaffe.se/sv/glassmaskiner/208-nemox-17l-skal.html


 

Lägg till bild

Om skribenten

Christina


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 2236 - Datum: Fri, 7 Oct 2016

Kommentarer


  1. Kan bara bekräfta bilden av Rigtigt Kaffe efter en liknande affär med detta företag. Oseriöst företag med oärlig hantering. Jag returnerade en kaffebryggare inom tiden för ångerrätten och meddelade företaget per telefon, mejl och via deras nätformulär. Tyvärr skadades kupan vid uppackningen vilket jag också meddelade företaget och efter samtal med deras Kundtjänst fick jag välja mellan att betala hela produkten och få en ny del som skadats alternativt betala hälften av produkten för att ersätta skadan och fullfölja returen. Jag valde det senare och betalade hälften av produkten (1000 kr) minus kostnaden för min retur.
    En tid senare fick jag via Klarna (som hanterar fakturering) veta att Rigtigt Kaffe tagit tillbaks erbjudandet med förklaringen att det aldrig funnits en sådan överenskommelse. Detta har nu dragits vidare via Klarna till Segoria som hotar med kronofogde.
    Som sagt, handla aldrig av företaget Rigtigt Kaffe
    Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.