Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Latest

1: Oseriöst företag


Beställde Fila badtofflor. De skickade ett par blå utan märkefrån Kina. Har mailat flera gånger för att få en adressretursedel för..


2: varning för oseriöst företag!


En läckande vattenledning till varmvattenberedaren skulle tätas och själva vvb monteras på en vägg vid samma tillfälle. För att slippa dyra..


3: Bluffföretag


Beställde en Beretta Warm BIS jacka till priset 1000 kr via hemsidan www.pastellic.se. Efter tre veckor dimper det ner en skräpjacka som inte..


4: Skor på nätet


Beställde ett par skor, de dubblerade orden och drog ett högre belopp (i kinesisk valuta) än det som angavs. Jag har skickat flera meddelanden..


5: Shoppa inte på www.svalanknislinge.se


Beställde ett par skor, hemsidan består endast av billiga skor från tidigare säsonger. Betalade pris samt frakt på skor men fick levererat en..


6: Oseriös hästhandlare skickar skadadd hästar


Jag köpte min häst från Best Stable i augusti, ua på besiktningen från dem. Hon står i en tillfällig hage på tomten i ca 9 dagar innan hon..


7: Varning för Klarna betaltjänst


Har nu vid fyra tillfällen fått betala förseningsavgifter på sammanlagt 240:-.. Det fungerar inte med min telia-mail med Klarnas betaltjänst...


8: Lureri


De har ett konstigt sätt att låsa in sina kunder på. Abbonemanget förlängs och extra avgifter tillkommer. Svårt sedan att ta sig ur. Välj..


9: Varning för Klarna.se


  Vi fortsätter varna för Klarna.se och betalning med faktura med kort betalningstid. Företagets affärsidé är att kunden ska missa betala..


10: Se Upp för Klarna o Segoria


Köpte två små varor på Tradera och missade visst betala fakturan som kommit i mailen. Får då en påminnelse från Klarna om att de saknar min..