Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Latest

1: Varning för Klarna betaltjänst


Har nu vid fyra tillfällen fått betala förseningsavgifter på sammanlagt 240:-.. Det fungerar inte med min telia-mail med Klarnas betaltjänst...


2: Varning för Klarna.se


  Vi fortsätter varna för Klarna.se och betalning med faktura med kort betalningstid. Företagets affärsidé är att kunden ska missa betala..


3: Se Upp för Klarna o Segoria


Köpte två små varor på Tradera och missade visst betala fakturan som kommit i mailen. Får då en påminnelse från Klarna om att de saknar min..


4: Oduglig vindkraftsanläggning


Via företagets annons på Blocket hittade jag företaget i Östervåla. Philip Wayer som företrädde företaget gav ett seriös och kunnigt..


5: De lovar skicka, men inget händer


Beställde två tröjjor varav den ena kom, men den var för liten och den andra kom inte alls. Vid påpekan lovar de skicka den saknade tröjan..


6: Usel service


Jag bifogar ett mail som jag skrev till Electrolux kundservice för ca 1 vecka sedan och som jag tycker sammafattar det inträffade ganska så..


7: Bluff


vi bokade biljett för en show i Sthlm och sv någon anledning bokade vi denna sida och la till "bästa biljetter" 300kr/st och fick de sämsta..


8: dålig fönsterentreprenad


Vi är en BRF med 40 lägenheter som anlitade Akuta Fönsterhuset i Sverige AB för att byta fönster i samtliga lägenheter. Fönstren (Drutex)..


9: Fuskar


Byggprojektet blev försenad från 4 veckor till 14 veckor. De betalade inte sina underentreprenörer och bad dem fakturerar oss. De sa flera..


10: Klarna blåser kunderna


Det är andra gången Klarna skickar en faktura till Inkasso (sitt eget bolag) utanatt jag fått påminnelse. Och de bara beklagar att det måste..