Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Latest » ?latest0=16

151: My-phone.se - Ingen leverans!


Får ingen kontakt med my-phone.se!! Beställde o betalade med kort för snabb leverans 20130622 men har inte fått nån leverans... De svarar inte..


152: Vattenskadat efter flyttstäd, working generations


Vi anlitade Working generations för att flyttstäda hos oss, mycket besvikna på utfört jobb. Det började med att dem meddelade dagen innan dem..


153: FY FÖR TELENOR


I höstas tecknade jag ett mobilabonnemang hos TELENOR (i butik) i mitt namn eftersom min mamma låg dödssjuk i cancer och inte kunde ta sig till..


154: Varning för www.ornobygg.tk


Jag vill varna för denna bygg firma som sedan 2013-05-10 registrerat sig som Ornobygg. Denna firma har lurat mina släktingar på ca 80000 kr,..


155: Boxer


Dåligt bemötande från Boxer teknisk support. Fel leverans av CA-modul och vill inte byta ut till en annan version för att kunna ta emot..


156: BUNGE KROG- OSERIÖS ARBETSGIVARE


Jag vill varna andra för att söka sommarjobb hos BUNGE KROG som ligger i Fårösund på Gotland! - De verkar trevliga och förtroendeingivande..


157: Tingsrättsdom mot kemtvätt som struntar i ARN


Min fru stickade en kappa i ekologisk ull. Det tog henne två år.När den var färdig fanns en fläck på den och hon lämnade den till en..


158: Hemstädning


Skulle ta in från den berömda offerta för att få det rent hemma det tog inte många Timar förrän lillevi hemstädning tog kontakt med mig..


159: Ticket2. 138 % påslag på priset


Jag betalade 10 741.50 skr för 7 biljetter på s k "Perfekta platser" för att tillsammans med barn och barnbarn se Chelsea - Everton i London...


160: uselt SIEMENS


Avråder er från att köpa en diskmaskin från BSH Home Appliances (SIEMENS) då maskinen tyvärr inte har någon torkförmåga alls och all disk..