Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Latest » ?latest0=2

11: Oduglig vindkraftsanläggning


Via företagets annons på Blocket hittade jag företaget i Östervåla. Philip Wayer som företrädde företaget gav ett seriös och kunnigt..


12: De lovar skicka, men inget händer


Beställde två tröjjor varav den ena kom, men den var för liten och den andra kom inte alls. Vid påpekan lovar de skicka den saknade tröjan..


13: Usel service


Jag bifogar ett mail som jag skrev till Electrolux kundservice för ca 1 vecka sedan och som jag tycker sammafattar det inträffade ganska så..


14: Bluff


vi bokade biljett för en show i Sthlm och sv någon anledning bokade vi denna sida och la till "bästa biljetter" 300kr/st och fick de sämsta..


15: dålig fönsterentreprenad


Vi är en BRF med 40 lägenheter som anlitade Akuta Fönsterhuset i Sverige AB för att byta fönster i samtliga lägenheter. Fönstren (Drutex)..


16: Fuskar


Byggprojektet blev försenad från 4 veckor till 14 veckor. De betalade inte sina underentreprenörer och bad dem fakturerar oss. De sa flera..


17: Klarna blåser kunderna


Det är andra gången Klarna skickar en faktura till Inkasso (sitt eget bolag) utanatt jag fått påminnelse. Och de bara beklagar att det måste..


18: visia inkasso juridik ab


Visia inkasso juredik ab är ett in kasso företag som ligger i Malmö. För fyra år sedan bråkade vi med att försöka säga upp ett avtal med..


19: CSEW consuliting


CSRW Consulting  hette förut Seedcom Sverige AB som var svartlistade men som nu bytt namn till CSRW Consultimg ab som nu sickar ut bluff fakturor..


20: Riktigt oseriöst företag.


Vi köpte en vagn från liten leker en 3 i 1 vagn kanon tänkte vi. Vi använde vagnen men upptäcker efter ca 2 veckor att sufletten inte stannar..