Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Latest » ?latest0=2

11: visia inkasso juridik ab


Visia inkasso juredik ab är ett in kasso företag som ligger i Malmö. För fyra år sedan bråkade vi med att försöka säga upp ett avtal med..


12: CSEW consuliting


CSRW Consulting  hette förut Seedcom Sverige AB som var svartlistade men som nu bytt namn till CSRW Consultimg ab som nu sickar ut bluff fakturor..


13: Riktigt oseriöst företag.


Vi köpte en vagn från liten leker en 3 i 1 vagn kanon tänkte vi. Vi använde vagnen men upptäcker efter ca 2 veckor att sufletten inte stannar..


14: Skarp Varning - Kypare på Belgobaren ger sig själv dricks på gästens bekostnad.


Vi var ett sällskap på 5 personer som besökte Belgobaren som är belägen i Freys Hotell på Bryggargatan i Stockholm för lite dryck och..


15: Köp inte kläder på Fashion12.se


Beställde en cardigan av märket Pulz st L marinblå. Priset på sidan var 699kr. Det dras 890kr på mitt konto som jag tyvärr uppgav vid köpet...


16: Oseriös affärsidé


Jag köpte musikalbiljetter via Evenemangstorget eftersom det inte fanns några bra platser kvar på Ticketmaster. Det visade sig att en inköpare..


17: Oseriös webshop


Beställde ett par "finskor" av märket Conte di York. Bilderna visade på exakt den sko jag ville köpa. Svensk text på websajten som såg ut som..


18: Ink Europe Luras, säljer kopior!


Ink Europe säljer kopior på Apple-laddare, men de skriver att det är Apple laddare. När jag kontaktar dem och påpekar detta så vägrar de..


19: Oseriöst på RIKTIG KAFFE, oärlig personal


OBS! Var vaksamma om ni kommer i kontakt med detta bolag. Vi köpte i somras en glassmaskin av märket NEMOX PRO 1700 för priset 7595:- SEK samt..


20: Passa Er för Priceitch


Värdelöst! Helt katastofalt. Deras kundservice är ett rent skämt. Gjorde beställning på två klockor, varav en var obrukbar, mailade..