Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Latest » ?latest0=3

21: Skarp Varning - Kypare på Belgobaren ger sig själv dricks på gästens bekostnad.


Vi var ett sällskap på 5 personer som besökte Belgobaren som är belägen i Freys Hotell på Bryggargatan i Stockholm för lite dryck och..


22: Köp inte kläder på Fashion12.se


Beställde en cardigan av märket Pulz st L marinblå. Priset på sidan var 699kr. Det dras 890kr på mitt konto som jag tyvärr uppgav vid köpet...


23: Oseriös affärsidé


Jag köpte musikalbiljetter via Evenemangstorget eftersom det inte fanns några bra platser kvar på Ticketmaster. Det visade sig att en inköpare..


24: Oseriös webshop


Beställde ett par "finskor" av märket Conte di York. Bilderna visade på exakt den sko jag ville köpa. Svensk text på websajten som såg ut som..


25: Ink Europe Luras, säljer kopior!


Ink Europe säljer kopior på Apple-laddare, men de skriver att det är Apple laddare. När jag kontaktar dem och påpekar detta så vägrar de..


26: Oseriöst på RIKTIG KAFFE, oärlig personal


OBS! Var vaksamma om ni kommer i kontakt med detta bolag. Vi köpte i somras en glassmaskin av märket NEMOX PRO 1700 för priset 7595:- SEK samt..


27: Passa Er för Priceitch


Värdelöst! Helt katastofalt. Deras kundservice är ett rent skämt. Gjorde beställning på två klockor, varav en var obrukbar, mailade..


28: Varning för www.thebetterplace.se


De skickar helt andra skor än man beställt och man blir erbjuden 10-15 % återbetalning, när man propsar på mer slutar de att svara.


29: Lurad


Hade en Bernina symaskin 830 som slutade fungera, pedalen gav inget ström. Åkte in med den till symaskinarne i Kalmar. Ha sa: gammal maskin, kan..


30: Oseriöst företag


Köpte en husbil för 153000. Säljaren sa att den var i toppskick. Efter två dagar hemma märkte vi att det regnade in och kontaktade säljaren..