Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Latest » ?latest0=4

31: Ej beställt vara, ändå få faktura.


Jag fick en förpackning på tabletter som ska göra tänderna vita. Jag hade inte beställt den, skulle ändå betala 693 kr för det. Jag..


32: VARNING ÄKTA ER FÖR boetsbildemontering


Köpte saker för mer än 8000 kr ville ha kvitto för de men de vägrade ge mig.. Jag har försökt vid flera tillfälle och väldigt otrevlig då..


33: Maffiametoder


Hej,    Jag hade ett köpt ett domännamn med mail address hos one.com som jag slutade använda helt efter ett tag. Nu får jag en faktura från..


34: VARNING FÖR KAKEL IDÉA!


  Vill lyfta ett varningens finger för detta oseriösa och extremt oprofessionella företag!   Grannarna i lägenheten ovan anlitade Kakel Idéa..


35: Pixmania levererar ej


Beställt en scanner CCL 150756678 den 21/2 2016 och betalt den med internationellt ”IBAN och BIC”-betalning via min bank till Pixmania dvs..


36: Oseriös fakturering


Har fått påminnelse på 11 st fakturor samma dag som E-post. Dessa avser 2015. Har inte fått de ordinarie fakturorna! Har påtalat detta till..


37: Oseriöst fulspel av Mäklarfirman Valvet


En stark varning till både er som går i säljtankar såväl som i köpestankar av fastighet i Skånetrakten! Den 17 december 2015 kontaktade jag..


38: Badrumsrenovering


Lång lång historia kort. Har råkat ut för hantverkare som är så oseriösa som det bara finns. Efter ingånget kontrakt där de konstaterat..


39: M12 bil ab


Min syster köpte i mitten på december en bil på M12 bil AB i Kungsängen. Veckorna gick och inget nytt reg bevis från Transportstyrelsen kom...


40: Oseriös service


Fick problem med att starta bilen. Vände mig till märkesverkstaden för WV, Möller, i Västerås. En mekaniker koppla in datorn och konstaterade..