Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Latest » ?latest0=4

31: Oetisk låssmed


Min stackars 85 åriga pappa, med Alzheimers DEMENS fick panik och ringde denna låssmed för han inte kunde få upp garagedörren. Det var inget..


32: Bluff shop


Beställde 3 artiklar från ett företag som vi trodde var Danskt. Artiklarna var av märket g star . Bilderna och informationen om artiklarna på..


33: Får inga pengar tillbaka


Jag skickade till baka surfplattan dem påstår det är repor på den vi har kollat det finns inga repor får inga pengar tillbaka jag köpte via..


34: 3 månaders uppsägningstid!!!?


När jag för några veckor sen bytte till Comviq så sa Tre att de skulle säga upp abbonemanget inom en månad, men nu har det kommit en räkning..


35: Oseriöst bussbolag


Varning varning.  Anlita aldrig Bromma Buss, otroligt dåligt bemötande, gamla bussar (bolaget kör fram en buss TOC514) bussen är från 2003,..


36: Varning för Svea-Bergs El & Entreprenad


Sommaren 2014 köpte jag ett hus i Nynäshamn. Senare på hösten upptäcktes att det behövdes dräneras runt huset så i februari/mars 2015 så..


37: Fuskbyggare - Ansgar Badrum


Vi anlitade ett bolag som kallade sig SM&AL byggentreprenad för cirka 1 år sen för en traditionell badrumsrenovering.  Vi upptäckte ganska..


38: Hotar kunder och skruvar om mätarställning


Köpte en Volvo V70 2009 som skulle ha gått 12500 mil men sen när jag köpt den och åkte därifrån så tyckte jag att det börja låta massa..


39: Ej beställt vara, ändå få faktura.


Jag fick en förpackning på tabletter som ska göra tänderna vita. Jag hade inte beställt den, skulle ändå betala 693 kr för det. Jag..


40: VARNING ÄKTA ER FÖR boetsbildemontering


Köpte saker för mer än 8000 kr ville ha kvitto för de men de vägrade ge mig.. Jag har försökt vid flera tillfälle och väldigt otrevlig då..