Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Latest » ?latest0=46

451: varning för bilförmedlingen i ängelholm


Jag köpte en  bil från bilförmedlingen i ängelholm som , det visade sig vara fel på dagen efter o så jag reklamerade det  med en..


452: blufflotteri


HEJ.fick ett sms den 26/5 på kvällen om ett lotteri som jag klickade bort,i dag fick jag en faktura på 399:-som ska betalas omg.har haft kontakt..


453: Solna Bilteknik 47 ärenden hos ARN


Fram till dags datum har ARN(Allmänna reklamations nämnden) fått in 47 ärenden mot Solna Bilteknik. I ett fall har de följt ARN´s..


454: Varning för falsk Taxi Malmö


Min pojkvän hade varit i lund med sina polare och tog tåget till malmö central där han hoppa in i en taxi, på vägen skulle han hämta upp mig..


455: WAPLOTTO


Hej!! Jag fick igår en Hotfull faktura på 399 :-kronor som jag skulle betala OMGÅENDE!! Annars de skulle debitera mig 5187:-..


456: klarna ab


Klarna är ett företag som erbjuder sina kunden räntefri avbetalning upp till 50 000 i olika välkända butiker så som, dustin, resia,..


457: Notarius i Borås


Vi är två personer skulle köpa fastighet i Estland. Eftersom vi inte kunde åka samtidigt behövde jag en fullmakt från min vän för att vi..


458: Posten AB


Mig veterligen är Posten AB det enda Svenska företag som inte tar ansvar för sina tjänster. Jag har blivit utsatt för stöld av Posten..


459: Varning för waplotto.net


Detta är ett företag som skickar ut sms med ett välkomst meddelande till eurolotteri och kod för att du ska kunna logga in. Om man gör detta..


460: Anlita INTE Aros Auto


Anlita INTE Aros Auto AB när bilen skall in på service/reparation.Fick denna dyrköpta erfarenhet hösten 2009. Kom ut en dag och då startade..