Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Latest » ?latest0=61

601: Skarp Varning för Fottas MC i Ludvika


Jag lämnade in min Triumph Amerika för däckbyte på Fottas MC. När jag hämtade den så var bakhjulet ovalt. Fottas MC vägrar erkänna att..


602: varning för Vårberg bilcenter


Vi köpte en bil på Vårberg bilcenter den 4 april för 64000, Redan dagen efter fick vi problem med bilen , Trasig tändspole och en trasig..


603: KO vann mot fordonsvärderingen


KO vann mot Fordonsvärderingen(http://www.fordonsvarderingen.se) Fordonsvärderingen måste tydligt ange att företagets..


604: Restaurang Malmö


Jag ringde tidigare idag för att beställa en maträtt från den thailändska restaurangen Green Mango i Malmö. Då jag är vegetarian, och..


605: oseriöst bredband företag


E-phone eller Perfect Communication AB . Jag villvarna för detta företag . Det är en internetleverantör under Stadsnät som marknadsför3..


606: cigarettbutiken behåller pengarna


Från början beklagade företaget den försenade leveransen o sade sej ha problem med transport.Man lovade att lösa situationen o hålla alla..


607: oseriöst företag


Detta företag tar 5000:- + moms för 5000 klick för att synas på internet . När man söker på de olika sökorden man har kopplat till sin sida..


608: Varning för pippilotta.se


Beställde ett regnställ och lite annat på pippilotta.se 16e mars. När varorna inte hade kommit en vecka senare kontaktade jag dem. Fick svar..


609: Pippilotta.se


Vi måste vara flera som råkat ut för denna oseriösa hemsida. Jag ska kontakta konsumenstombudsmannen och kolla vad jag ska göra. Tänker även..


610: Undvik att göra affärer i telefonen


Gula Företagssidorna utger sig för att uppdatera telefonuppgifter i katalogen. Vi fick intrycket att det gällde uppgifter i den vanliga..