Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Latest » ?latest0=61

601: Pippilotta.se


Vi måste vara flera som råkat ut för denna oseriösa hemsida. Jag ska kontakta konsumenstombudsmannen och kolla vad jag ska göra. Tänker även..


602: Undvik att göra affärer i telefonen


Gula Företagssidorna utger sig för att uppdatera telefonuppgifter i katalogen. Vi fick intrycket att det gällde uppgifter i den vanliga..


603: Autobutiken


Bilföretaget Autobutiken i Helsingborg fifflar uppenbart med mätarställningarna på bilarna. En saab som nu ligger på blocket med..


604: Techno Medica


Jag var anställd på Techno Medica i 7 månader. Arbetet blev svårt att kombinera med man och barn, då det blev mer resor i tjänsten än som..


605: Varning för telexperten!


Varning för mobiltelefonföretaget Telexperten, www.telexperten.se som tar betalt för mobiltelefoner utan att leverera..


606: Solna Bilteknik i solna


1.  Storservice med kamremsbyte (kamrem, rullar, vattenpump, kylarglykol). 2. byte av bromsvätska 3. Byte av växelådsolja (manuel..


607: KAKELBUTIK FRÅN KARLSKRONA


I februari 2009 hade de satt in annonsen i Jönköpings-Posten. (I annonsen framgick inte företagets verkliga namn som ni kan se länk <a:..


608: VARNING för Euro IT Solutions


Hej !! Jag har sedan ett par år haft ,och har ännu - tyvärr-ett webhotell hos detta företag. Bestämde mig redan 2007 för att byta , då jag..


609: Bedrägeri med smyginspelning


Din Del ´s annonsförsäljare ringde  ( och det var verkligen från DinDel och inte den där kriminelle typen som utger..


610: Clazzyfashion del 3


Nu har jag haft ytterligare kontakt med Clazzyfashion, först via telefon, faktiskt någon som var vettig. Sen gick jag till jobbet och när..