Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Naringsliv-och-samhalle » Hund och husdjur!

Hund och husdjur!

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: Hunden

Jag anlitade hund och husdjur i Eslöv i mitten av oktober 2010 för en problemlösningskonsulation. Genom ett mail anmälde jag mitt intresse över detta och hundinstruktören David ringde upp mig någon dag senare för att veta mer om min hunds problem. Därefter bestämdes en träff hemma hos mig för att skräddarsy min träning med hunden genom att David observerar och diskuterar kring de problem som fanns.


Efter 2,5 timmes möte och samtal hade David lyssnat på mina problem med hunden, han hade inte gett mig något direkt svar på mina problem med min hund, utan mötet verkade enbart vara att David skulle få en bild av vilka problem som fanns.


David meddelade att han skulle skriva ihop material kring mina problem med hunden och skicka allt genom mail några dagar senare. Efter en vecka skickade jag ett mail till hund och husdjur för att "påminna" David ifall han glömt att skicka materialet, dock utan svar från David. Efter någon vecka ringde jag hans mobil nummer 0736-568872 dock utan något svar.


Idag är det den 22 december 2010 och efter ett flertal mail och telefonsamtal har jag inte fått tag på hundinstruktören David. Detta tycker jag är mystiskt då Davids facebook sida över företaget är aktiv med ett flertal inlägg från hund och husdjur under oktober, november och december 2010.


Min kostnad för ett samtal med hundinstruktören David blev 1600 kronor vilket är utslängda pengar.


Jag vill varna alla hundägare där ute för ett mycket OSERIÖST företag, snygg hemsida layout och vitsord är enbart en fasad mot vad som gömmer sig bakom företaget.


Hund & Husdjur, Reslöv 2308, 240 30 Marieholm, Skåne
Tel: +46 (0)736 568872   Epost: info@hundochhusdjur.se


 

Lägg till bild

Om skribenten

Jag är en arg hundägare som enbart vill min hunds bästa, därav anlitades företaget hund och husdjur i eslöv! Med mitt inlägg hoppas jag att företaget inte lurar fler hundägare med sin falska marknadsföring.


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1442 - Datum: Wed, 22 Dec 2010

Kommentarer

Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.