Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Naringsliv-och-samhalle » MTM trading från Malmö

MTM trading från Malmö

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: Aldo
Hej jag är Aldo Martin ägare av MTM Trading och vi  är ett företag som ägnar oss åt handel av alpackaull kläder.  Vi säljer ponchos, strumpor, halsdukar och många andra produkter. Vi importerar från Peru till Sverige. Vi säljer speciellt på marknader och vi har också grossistförsäljning. Vi ägnar oss inte åt försäljning genom, internet och vi säljer inga tabletter, tanbleknings varor m.m. Jag är väldigt upprörd över vad som händer er och med mig, eftersom vi har blivit lurade av de falska Mtm Trading som säljer genom Internet. Många har ringt mig och hotat mig och jag har fått hem många brev hem, p.g.a de här bluff företaget som har stulit mitt företags namn. Jag har försökt göra något åt detta, jag har kontaktat polisen och har även talat till tidningar om detta.         

Lägg till bild

Om skribenten

Aldo Matin MTM Trading


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 8630 - Datum: Fri, 21 Jan 2011

Kommentarer


 1. MtmTrading-sthlm/GPDS ekonomi/GPDS Internet retailing/Privattio Finans AB


  Här är ansvariga personer för detta, det är ett och samma "företag" där dessa idioter försöker dölja sig bakom en oändlighet av olika bolag kolla länken för mer info! Jonas Helwig och Mårten rolf göstaSjö. Jonas helwig är en riktigt bluffmakare, har hittat massor av information om hans tidigare bolag där han har fått massor av anmälningar. Vi borde polisanmäla personen/erna ifråga direkt genom en namninsamling och lämna in.
  : www.121.nu/onetoone/foretag...
  Svara

 2. Apropå Jonas Karlsson så skulle det inte förvåna mig om det är en pseudonym som någon av ägarna använder, men det är bara en misstanke. Ska försöka klura ut mer, vi är många som har drabbats av dessa eländiga personer, om vi alla hjälper till att stoppa dom här människorna så snrt som möjligt så kommer vi lyckas!
  Svara

 3. Hej på er.Jag har också blivit lurad av samma företag Men jag har anmällt dom hos polisen ,ARN.SE,NU TÄNKER JAG SKIKA BREV TILL INKASSO ,KRONOFOGDEN och alla möjliga myndygheterna.Vi måste hålla ihåp.Och CRILLE, snälla om du vill kan ta kotakt med mej.Min majl adress är , arne.annay@tele2.se ,men ge inte upp,vi kommer att vinna .Vi har rätt, helt änkelt.Vi måste hjälppas åt.
  Svara

 4. Jag mailade dem samma dag som jag fick mitt test-paket (och som jag tyvärr beställde). De sa att de avskrev mig från att vara prenumerant.

  Jag har inte kunnat betala in denna produkt än, för den ska betalas senast den 24 Februari, alltså om 2 dagar.

  Tycker du/ni att jag ska göra detta, eller ska jag ta i kontakt med inkoasso, kronofogden och polisen först?

  Har för övrigt mailat Efterlyst om denna skandal och bett dem gå ut med detta i TV!
  Svara

 5. Idag fick jag mail om att de avskriver "min" faktura.
  Svara

 6. OBS enligt dagens Metro så granskar Konsumentverket MTM!
  Svara

 7. Jonas, jag tror du inte kan lura oss eller de andra mer. Ditt såkallade företag sa att jag skulle skicka tillbaka produkterna till MTM Trading International och INTE till INC.
  Jag tror många vid det här laget vet att du inte heter Karlsson i efternamn och att du har haft misslyckade bolag sen tidigare. Ta och erkänn vad du är ute efter istället.
  Svara

 8. visa ansiktet för alla de du har lurat, och om ni är ett riktigt företag så kan ni väl stå för vad ni säger och komma fram.
  Aldo Martin
  Svara

 9. GPDS INTERNET RETAILING har den 26/1 bytt namn till Privatio finans AB
  Svara

 10. #Jonas Karlsson
  Jag tror att de flesta vid det här laget förstår att det är ett ekonomiskt upplägg du sysslar med. Mig imponerar du inte på.
  Svara

 11. Då var sambandet MTM Trading och GPDS Ekonom bekräftat, något som inte riktigt framgick av tidigare svar från Jonas Karlsson:
  Även Pay Solutions PS är under granskning för dess inblandning.


  "Hej Jova,

  De kunder som beställt denna produkt har beställt av MTM TRADING. MTM trading skickar ut en produkt samt en faktura inga medföljande reklamblad skickas ut.

  Jag heter Jonas Karlsson och jobbar som kundsupportchef på GPDS EKONOMI. GPDS EKONOMI är ett fakturabolag som säljfinansierar kundfodringar och fakturor.

  Vi har under vecka 45 och 46 problem med vår IT och drift och kommer därför enbart kunna besvara kundärenden via e-post.

  Vår hemsida går enbart att nå via www.gpdsekonomi.se och gpdsekonomi.se utan www fungerar ej.

  Vi har under dessa 2 veckor satt in en extra personal som arbetar dygnet runt och besvarar alla kundbrev inom 12 timmar.

  Vi har idag mottagit detta ärende via e-post som besvarades inom 10 minuter.

  Om någon kunde har problem att kontaka oss kan du personligen maila till mig på jonas.karlsson@gpdsekonomi.se så hjälper jag dig gärna."

  MVH/
  Jonas Karlsson
  www.gpdsekonomi.se
  Svara

 12. Hej, Jag heter Jonas Karlsson och representerar MTM TRADING INTERNATIONAL INC, vi är ett bolag som är verksamma i flera länder och bl.a i Sverige och Norden. Vi säljer under företagsnamnet MTM TRADING INTERNATIONAL INC och ska inte förväxlas med MTM Trading i Malmö med liknande namn.

  Vi har skrivet en egen rapport som ni bör kunna läsa på denna sida, hänvisar till den för mer info.

  För att komma i kontakt med MTM TRADING INTERNATIONAL INC, gå in på www.mtmtrading.se
  Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.