Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Naringsliv-och-samhalle » nordea.. trassöverträde. jäkla skojerier

nordea.. trassöverträde. jäkla skojerier

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: JLind

Såg att det var minus på mitt konto den 3e januari... och jag såg att jag hade handlat på minus dom senaste dagarna, men det hade jag inte sett då. (För jag kan liksom inte handla när jag har minus på kortet).

Nordea får det här till 3 kortköp ala 95 kr/styck. Dom blåste mig mao på nästan 300 kr....

Jag förstår inte hur dom kan göra så eftersom jag inte kan ha minus på mitt kort? :S

Alltså... den 20 dec köpte jag en dykkurs ala 2 lektioner i mexiko.. pengarna dras från mitt konto den 1 januari.. dock ser jag inte att pengarna har dragits försän det tredje.. och under dom dagarna handlade jag med mitt kort.. Under dessa dagar syntes inte att det var minus på kortet.. Försän den 3e.. då stod det att jag hade handlat minus flera dagar i rad.. och eftersom norde tar betalt per transaktion med minus och dag fick jag nu pröjsa 300 spänn.... Det känns som om dom har gjort fel? eftersom det inte syntes på mitt konto försän efteråt... För jag har nämligen bara ett vanligt sletet jävla Visa och inget kredit eller någon sån shit.. alltså hade jag märkt om jag haft minus på kortet för då skulle jag inte kunnat handla etc.........

 

Så akta er för det jävla företaget.. Själv byter jag bank nu iaf...
 

Lägg till bild

Om skribenten

En 19 årig kis från Göteborg som klagar på det mesta som inte faller i mitt tycke men har rätt att hålla käft när det passar ;)

Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 2340 - Datum: Fri, 2 Feb 2007

Kommentarer


  1. Vet av egen erfarenhet efter att ha använt Nordeas personkonto att det tidigare har varit möjligt att ta ut en eller 2 hundralappar även om saldot visar på noll. Detta kan vara använbart om du ska ta ut pengar från en bankomat och endast har 90 kr kvar. Det som händer är att du då får ut 100 kr och att ditt saldo hamnar på -10 kr. Detta borde vara en fördel för kunden. Däremot borde de inte ta ut en övertrasseringsavgift, speciellt då du använder dig av Nordeas personkonto.

    /Admin

    Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.