Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Naringsliv-och-samhalle » VARNING FÖR HITTAFÖRETAGEN!!!!

VARNING FÖR HITTAFÖRETAGEN!!!!

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: alanmahmud

De är ett litet företag som ringer upp andra företag och utger sig att ringa från Hitta.se. De säljer därefter annonser(där de får en att tro att annonsen kommer att hamna på hitta.se) vilket den inte gör, utan den hamnar på deras egna hemsida hittaföretagen.se.

Inte nog med det så använder de sig av "Falska namn", jag blev uppringd av en person som utgav sig att heta ***** ******* och köpte därefter en annons av denna person, när jag sedan fick hem fakturan och upptäckte att jag blivit lurad tog jag reda på denna personens telefonnummer och ringde upp. Det visade sig att denna personen har blivit uppringd av ett antal andra företag och saken gällde det samma, att någon har använt hans namn och sålt annonser från Hittaföretagen.se.
Hittaföretagen är ett nystartat företag som i grund och botten är ett bluff-företag.

OBSERVERA att de inte heter Hittaföretag.se utan HittaföretagEN.se.
Båda företagen har också sina telfoncentraler i Malmö vilket får mig att tro att före detta anställda på Hittaföretag har startat upp ett nytt företag(HittaföretagEN) i hopp om att tjäna extra pengar.

Till alla ni andra som har blivit drabbade av någon av dessa företag har jag ett tips, BESTRID FAKTURAN OCH ANMÄL FÖRETAGET!

Lägg till bild

Om skribenten

Känner mig bedragen och ledsen!


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 3901 - Datum: Tue, 5 Apr 2011

Kommentarer


 1. Fick också ett samtal precis om att jag skulle ha tackat ja till deras tjänst, och eftersom jag inte sagt upp tjänsten för två månadersedan så har jag nu bundit mig i 24mån hos dom...???
  WTF??
  Han gav mig två val, antingen säga upp det nu och betala 12mån
  eller att betala 24mån
  Jag sa att jag kommer polisanmäla detta och dom får INTE en krona av mig!!
  Jag har INTE fått några papper från dom, därför inte fått möjlighet att säga upp nått skit!!!
  Hittaföretagen.com har dom bytta sitt namn till nu..
  STINKER BLUFF PÅ HÖG NIVÅ!!!!
  Svara

 2. Jag blev uppringd av Hitta.se torsdag 28 april. Denne N***** påstod att jag hade tecknat ett avtal med dom, för att jag hade sagt ett JA när han ringde, fast jag talade om att jag inte har behörighet att teckna något avtal. Nu ska han skicka en faktura på över 6.000 kr till oss. Pga att vi inte hade sagt upp avtalet 2 månader före avtalets utgång. Vi har inte fått något avtal eller originalfaktura utan bara en påminnelsefaktura. Detta har jag mailat ett antal gånger till dom men inget svar kommer. Om jag nu säger åter att jag inte är behörig och säger NEJ så skulle han polisanmäla mig för urkundsförfalskning. Han skulle skicka en faktura eller polisanmäla mig. Vi har aldrig fått något skriftligt avtal från dom.
  Svara

 3. Blev precis uppringd av detta företag som som sa att jag glömt säga upp tjänsten vi haft hos dom och därför förlängs avtalet ett år till. Antingen skulle jag betala hela året för 4000kr eller så kunde jag få det månadsvis och då skulle det kosta ca.900kr/mån.
  Jag sa "Men nej, jag har inte haft något hos er och vill inte ha något hos er" Jag fick då som svar "Ne, men då väljer jag åt dig. Jag kommer skicka hem en faktura varesig du vill eller inte"
  Jag blev så förbannad att jag la på.
  Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.