Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Naringsliv-och-samhalle » VARNING FÖR QALLTELEKOM

VARNING FÖR QALLTELEKOM

Webbadress: http://
Företagsnamn: Qall Telekom
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr): Lurad på Lön

Skribent: emsie

Hej


Visa inget som helst intresse för detta företag. Varken när det gäller att jobba där eller köpa något av dem. 


Min relation till detta företag har varit via en anställing som jag hade hos dem har slutat gick bara från jobbet när jag fick se att den lön dem lovat att jag skulle få bara va bluff.


Och jag känner även stor skuld att jag varit en av dem som fått mig att göra dåliga och olönsamma affäerer för företagskunder , Det är jag mest irriterad över att jag själv inte är bättre en dem , men det är samtidigt ingenting jag tänker göra om. Och kommer vara VÄLDIGT försiktig när det gäller att välja sälj jobb hädan efter. . .


Så köp inget av dem för guds skuld det blir bara väldigt dyrt för er och jag bryr mig inte nu om jag blir anmäld för att jag säger detta vill bara inte att någon annnan ska råka ut för de jag råkat ut för när det gäller att jobba där och sen för er kunder som i slutändan för betala stora pengar.


 


Det som har hänt det är att jag till en början valde riktigt fel, jag valde först och främst ett jobb som bara va provisinsbaserat MEN på intervjun sa dem även att fanns en trygghet att om det gått dåligt en månad så får man en garanti lön att plocka ut på 12.000 vilket jag tyckte att de va bra då klarar man sig en månad på de om det skulle gå riktigt trögt en månad.


Nästa steg avtalet:


Som även va välidgt luddigt i de står det då att om man säljer 6 st abonnemang så har man rätt att ta ut garantilönen vilket jag tyckte va vettigt eftersom man är ju ändå där för att sälja.


 


Till problemet i dec där jag gränsfallt hade sålt för att ta ut garantilönen så frågar jag och ber om ett ärligt svar om hur min lön kommer se ut i jan och de svar jag får e vi tror på dig och du gör ett bra jobb osv så du kommer få ta ut garantilönen , de svaret är ju bara väldigt dåligt utformat och det skapar plats för misstänksamhet så jag frågar flera gånger om detta verkligen stämmer och varför det är viktigt för mig att veta de är ju också så att jag vet hur mycket jag från förra lönen ska spara undan så att jag vet att jag kan klara månaden jan-feb.


 


Och i dag får jag besked om nästan ingen lön alls 2500:- och de som inte stämmer i de hela är att utan garanilönen skulle jag kunna fått 4000.- åtminstonde och med garantilönen 8000:-


Så lurad både på de jag sålt och på en lovad lön så jag gick bara idag


Allt detta kommer innebära knappt några pengar jan-feb och inget alls i feb-mars , för de som jag jobbat i jan kommer jag ju definitivt inte få betalt för SÅ oseriösa e dem så lägg ingen tid eller energi på detta jobb om du letar jobb och heller ingen tid på dem om dem ringer. . .


Hela företaget är bara bluff och jag förstår inte hur dem lyckas hänga kvar som företag det går inte ihop. . .


 


Som tur jag har jag fått många andra dörrar öppna och har jobb om jag vill omgående och de känns skönt för då kan man i slutet på mars börja kunna leva normalt men som sagt man är inte där en och perioden ditt kommer vara väldigt smärtsam.


 


Jag förstår inte heller hur dem kan stå ut med att driva ett företag där man ser till att man ska lura kunder och sen även lura sina egna säljare som gör allt skit för dem och jag förstår samtidigt inte varför jag trollerat de ibland är man bra dum.

Lägg till bild

Om skribenten


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1299 - Datum: Tue, 21 Jan 2014

Kommentarer

Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.