Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Shopping-butiker » Köp inte kläder på Fashion12.se

Köp inte kläder på Fashion12.se

Webbadress: http://Fashion12.se
Företagsnamn: F MB Märkeskläder på nätet
Var hände det: På nätet
Namn på produkt / tjänst: Cardigan
Värde på förlust (kr): 1000kr

Skribent: dola

Beställde en cardigan av märket Pulz st L marinblå. Priset på sidan var 699kr. Det dras 890kr på mitt konto som jag tyvärr uppgav vid köpet. Efter en dryg vecka kommer ett paket via Dhl. Innehållande en helt annan kofta, visserligen blå och st L men alldeles för liten. Paketet kommer från Hongkong, ingen retursedel ingen information. På fashion12.se finns information om returpolicy. Man har rättt att returnera vara inom 7dagar i orginalförpackning och pengarna återbetalas normalt inom 3 dagar. Jag har upprepade ggr försökt få kontakt med någon ansvarig via deras "kontakt oss" vilket är deras enda sätt att nå dom men dom har trots flera mejl inte svarat. Idag när jag gör ett nytt försök tas inte vare sig mitt namn eller mejladress emot. Står bara fel adress fel e-post inget meddelande skrivit. Dock går det med annan e-postadress vilket vi tolkar som att jag är blockerad från deras inkommande mejl.


En bekräftelse skickades direkt när varan var beställd på att fashion.12 hade mottagit 832,81 SEK, på kontoutdrag  står 890,91 SEK till ZXZCTECH CO.,LTD


Dessutom fick jag sms från Dhl att jag skulle betala tullavgift på införtullad vara från annat land, en faktura kommer skickas till mig på 119kr.


Får sannerligen ingen returinfo och definitivt inga pengar tillbaka.


Känner mig grundlurad. Kommer polisanmäla företaget. 

Lägg till bild

Om skribenten


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 895 - Datum: Thu, 10 Nov 2016

Kommentarer

Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.