Rapporter Dialoger

    Svartlista.se - Konsumenternas vän på internet sedan 2003 » Sport-och-fritid » Saltyforrest

Saltyforrest

Webbadress: http://
Företagsnamn:
Var hände det:
Namn på produkt / tjänst:
Värde på förlust (kr):

Skribent: deliv

Vill varna alla som funderar på att köpa hund utav denna uppfödare Christina Sandberg med kenneln Salty Forrest!


 Hon verkar trevlig. Hon vill inte veta av dig, när du längre fram får reda på utav veterinären att hunden har ärftliga åkommor.


Om du som valpköpare frågar om valpen, så kommer den garanterat att vara en "Champion", men i själva verket så får du en valp som inte ens går att ställa ut...


 


Denna rapport har redigerats av admin, information som bedömts sakna relevans har tagits bort.

Lägg till bild

Om skribenten

En Grundlurad Hundägare!


Visa PDF | Visa utskrift
Antal besök: 1557 - Datum: Wed, 24 Feb 2010

Kommentarer


  1. Fallet handlar om 1 valp som senare visade sej ha bettfel. Valpköparen gick först till en annan uppfödare för råd och denna sa till min valpköpare att hon borde kontakta veterinär. Förs efter att operation på valpen hade utförts kom detta till min vetskap och då i form av ett mycket agresivt mail där valpköparen krävde att jag skulle betala veterinärskostnaderna och att jag hade medvetet avlat på bettfel. För det första så skulle valpköparen ha kontaktat mej innan hon gick till veterinären för då hade jag tagit valpen till min veterinär och betalat kostnaden, detta enlingt SKKs jurister som jag naturligtvis hade kontakt med. För det andra så hade jag gjort denna kombination tidigare utan problem.
    Och för det tredje så lönar det sej att vända sej till sin uppfödare i första hand i stället för att springa runt och kasta skit omkring sej. Så nej jag föder inte upp defekta hundar detta handlar om 1 valp av 24 valpar i 6 olika kullar och raser. Visst kan det hända att valpar blir defekta men det handlar mer om otur än medveten felavel.
    Svara
Du är inte behörig att kommentera. Du måste logga in, för att kunna lämna en kommentar.