EPOCH.COM

Ett riktigt bluffföretag som bara ägnar sig åt att lura folk.

Har under ett års tid nu fått en betalning från EPOCH.COM á 108 kr/mån.

Ibörjan så brydde jag mig inte om det och tänkte att det säkert var något jag beställt eller liknande. Men betalningarna slutade aldrig att öpphöra och jag började därmed kolla upp det lite nogare. Jag besökte deras hemsida men det var omöjligt att förstå vad dem igentligen sysslade med för verksamhet. Jag mejlade dom 2 gånger utan något svar. och då jag varken äger några kreditkort eller har några andra betalnings möjligheter förutom genom swedbank, så kunde det inte röra sig om något annat än en ren bluff.

Jag kontaktade min bank och lät dem luska lite i det, och det visade sig att det enbart hade med mitt Visa kort att göra, jag hade alltså blivit skimmad på något sett.

Nu har jag spärrat mitt kort i väntan på ett nytt och hoppas att det löser problemet.

Har även läst om att det är vääldigt många andra personer som oskså blivit drabbade på samma sett utav just EPOCH.COM ända sen år 2007. Dom är tydligen väldigt kända, men dock ej i sverige "än", och dom åker dessvärre aldrig dit!

Jag hoppas verkligen man snart kan få stopp på dom och att dom får vad dom förtjänar. Vilket jag inte tror dock, men man kan ju alltid hoppas!

Har även gjort en polisanmälan och tänker inte lägga ner detta i första taget!Om skribenten